back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιστορική τηλεδιάσκεψη με τους 20 αρχηγούς της Premier League

Διαβάστε επίσης

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ιστορική τηλεδιάσκεψη στην Αγγλία με τη συμμετοχή των αρχηγών των 20 ομάδων της Premier League, ώστε να συζητηθεί η μείωση του 30% που αποφάσισε η Λίγκα.

Στην τηλεδιάσκεψη, που έχει χαρακτηριστεί ιστορική και ζωτικής σημασίας για το μέλλον της λίγκας, θα συμμετάσχει και ο Γκόρντον Τέιλορ, διευθύνων σύμβουλος του σωματείου των ποδοσφαιριστών.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία, τότε η πίεση εκ μέρους των διοικήσεων των συλλόγων προς τους παίκτες για περικοπές θα αυξηθεί ή από την άλλη θα πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για επιστροφή στη δράση, παρότι αποφασίστηκε ότι δεν θα γίνουν αγώνες μέχρι αρχές Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι η Premier αποφάσισε να εγκριθεί κονδύλι 125 εκατομμυρίων λιρών στις κατηγορίες της Football League και στα ερασιτεχνικά, ως αποτέλεσμα των οικονομικών επιπτώσεων που φέρνει ο κορονοϊός και η αναστολή των δραστηριοτήτων.

Μια από τις σημαντικές αποφάσεις ήταν και η στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας της χώρας (NHS) με το ποσό των 20 εκατ. λιρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα