back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Κανένα κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα της Εφές Αναντολού»

Διαβάστε επίσης

Ευχάριστα νέα από την Αναντολού Εφές, καθώς ο τζένεραλ μάνατζερ των πρωταθλητών Τουρκίας, Αλπέρ Γιλμάζ, τόνισε πως δεν υπήρξε κανένα κρούσμα κορονοϊού μέχρι σήμερα.

«Στην ομάδα δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα κορονοϊού. Περνάμε μία δύσκολη κατάσταση αυτή την στιγμή, όπου προσπαθούμε να μένουμε στα σπίτια μας. Ορισμένοι ξένοι έχουν αναχωρήσει για πατρίδες τους και μόνο πέντε είναι στην Τουρκία. Κανείς δεν κάνει προπονήσεις στο γήπεδο και όλοι γυμνάζονται στα σπίτια τους», δήλωσε αρχικά ο Αλπέρ Γιλμάζ στο «TRT Spor».

Για το αν θα υπάρξουν περικοπές στην Εφές: «Σίγουρα με τη μη διεξαγωγή αγώνων, θα υπάρξουν μειωμένα έσοδα, αλλά αυτή την στιγμή δεν έχουμε αποφασίσει για περικοπές. Είμαστε σε επικοινωνία με την Ένωση Παικτών Ευρωλίγκας και αναλόγως θα πράξουμε».

Για το αν περιμένει να συνεχιστούν οι διοργανώσεις: «Υπάρχουν κάποια σενάρια για επανεκκίνηση στα τέλη Μαΐου ή μέσα Ιουνίου, αλλά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αυτό. Σίγουρα οι περισσότεροι θέλουν να συνεχιστεί η σεζόν, αλλά θα το δούμε αυτό, γιατί πρώτα απ’ όλα είναι η υγεία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα