back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Covid-19: Στους 56 οι νεκροί στην Ελλάδα – Τρεις κατέληξαν σήμερα

Διαβάστε επίσης

Τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν σήμερα τη μάχη για τη ζωή από τον κορονοϊό στη χώρα μας ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 56.

Μία 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας, έγινε το τρίτο θύμα του κορονοϊού που έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα η 72χρονη ήταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν στο  «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε. Πρόκειται για τον 3ο θάνατο στην Εορδαία μετά από εκείνον του 51χρονου που κατέληξε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και του 79χρονου που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Νωρίτερα σήμερα έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό ένας 78χρονος άνδρας στην Αλεξανδρούπολη και ένας 66χρονος στην Πέλλα.

Ο 66χρονος άνδρας από το Μαυροβούνι Πέλλας ο οποίος νοσηλευόταν με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα στο νοσοκομείο της Έδεσσας απεβίωσε τα ξημερώματα. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό, ότι κατέληξε και ένας 78χρονος από τον Εχίνο Ξάνθης, που νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, επίσης με υποκείμενα νοσήματα.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον πέμπτο θάνατο από το νέο ιό στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με τέσσερα από τα θύματα να προέρχονται από τον νομό Ξάνθης και ένα από τον νομό Έβρου, ενώ στην Πέλλα καταγράφεται το δεύτερο θύμα.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, καθηγητή Παθολογίας – Λοιμώξεων Σωτήρη Τσιόδρα, τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα είναι 1.544 συμπεριλαμβανομένων και των κρουσμάτων στο κρουαζιερόπλοιο.

Νewsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα