back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντομίνγκεζ: «Τα τουρνουά θα τελειώσουν έστω και χωρίς θεατές»

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL), Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, ανέφερε ότι το Copa Libertadores και το Copa Sudamericana θα ολοκληρωθούν φέτος και δήλωσε αισιόδοξος ότι το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει ακόμα κι αν χρειαστεί οι αγώνες να γίνονται χωρίς θεατές.

Τα αντίστοιχα τουρνουά, του Champions League και του Europa League, αναστάλησαν τον περασμένο μήνα, καθώς η πανδημία του κορονοϊού έπληξε τη Νότια Αμερική.

«Τα τουρνουά μπορούν να ξεκινήσουν πάλι όταν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, αν και οι μετακινήσεις είναι επίσης μία σημαντική παράμετρος έχοντας κατά νου ότι οι περισσότερες χώρες έχουν κλείσει τα σύνορά τους», δήλωσε ο Ντομινγκέζ στο Reuters.
Συνολικά 76 από τις κορυφαίες ομάδες της ηπείρου εξακολουθούν να συμμετέχουν στις διοργανώσεις, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να λήξουν τον Νοέμβριο.

Σε ερώτηση για το πότε νομίζει ότι θα εκκινήσει ξανά το ποδόσφαιρο, ο Παραγουανός παράγοντας είπε: «Μου είναι δύσκολο να κάνω οποιαδήποτε ανάλυση γιατί τώρα είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι. Νομίζω ότι τα πράγματα θα επανέλθουν στο κανονικό, αλλά θα χρειαστεί χρόνος. Και φυσικά θέλω να δω πλήρη γήπεδα, αλλά αν ο τρόπος για να επιστρέψουμε είναι να παίζουμε χωρίς οπαδούς τότε αυτός είναι ο τρόπος που θα παίξουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα