back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Κίπτσανγκ παραβίασε την καραντίνα και συνελήφθη

Διαβάστε επίσης

Ο Γουίλσον Κίπτσανγκ διανυκτέρευσε στο αστυνομικό τμήμα, μετά από σύλληψή του για παραβίασητης απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Κένυα, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό του κορονοϊού στη χώρα.

«Προχωρήσαμε στη σύλληψη του Κίπτσανγκ και εννέα ακόμη ανθρώπων στο κολυμβητήριο του Κεελού, όπου έπιναν σε πάρτι που είχαν διοργανώσει στην πισίνα, στις 10:00 μ.μ.», δήλωσε αστυνομικός διοικητής της κομητείας Ιτεν, Τζον Μγίνζι, στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό αδίκημα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σεβαστοί και υποτίθεται ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Αντιτίθενται στις εντολές της κυβέρνησης».

Η Κένυα έχει επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 7:00 μ.μ. έως τις 5:00 π.μ. για να προσπαθήσει να περιορίσει την εξάπλωση του φονικού κοροναϊού. Ο Κίπτσανγκ , πάντως, παραδέχθηκε την ενοχή του και σήμερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, καταβάλλοντας 43 ευρώ.

Ο Κενυάτης πρωταθλητής έχει αποκλειστεί προσωρινά από την αγωνιστική δράση, λόγω εμπλοκής του σε σκάνδαλο ντόπινγκ, με τις κατηγορίες της αλλοίωσης δειγμάτων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα