back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αναβάλλεται για του χρόνου το Athens Technopolis Jazz Festival

Διαβάστε επίσης

Αναβάλλεται για τον Μάιο του 2021 το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλAthens Technopolis Jazz Festival”, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και της ομάδας του Athens Technopolis Jazz Festival. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μέσα στην εντελώς πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώνουμε όλες και όλοι τελευταία, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, και μη γνωρίζοντας ακόμα – όπως κανείς άλλωστε – πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο επόμενο διάστημα, η διοίκηση της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και η ομάδα του Athens Technopolis Jazz Festival, με αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια όλων, των επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, των συνεργατών, των καλλιτεχνών και των εργαζομένων, αποφάσισαν το φεστιβάλ να μην πραγματοποιηθεί φέτος.

Με μεγάλη μας λύπη, σας ανακοινώνουμε ότι το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού μας στο τέλος της άνοιξης, με το οποίο ξεκινά το συναυλιακό καλοκαίρι για ολόκληρη την πόλη, το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ των Αθηναίων όλων των ηλικιών – φίλων της τζαζ μα και όχι μόνο – αναβάλλεται. Ωστόσο, η επετειακή διοργάνωση με την οποία θα γιορτάζαμε τα 20 χρόνια του Athens Technopolis Jazz Festival, τα 20 χρόνια του μακροβιότερου μουσικού θεσμού της Αθήνας με ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιηθεί με μία μικρή καθυστέρηση, του χρόνου, και συγκεκριμένα από τις 24 έως τις 30 Μαΐου 2021.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, η καλλιτεχνική επιτροπή και ολόκληρη η ομάδα του ATJF ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες, τις πρεσβείες, τους μουσικούς και τους φίλους του φεστιβάλ για την κατανόηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας έχουν δείξει και συνεχίζουν να μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό και υποσχόμαστε ότι όλα όσα μας ενέπνευσαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οι μουσικές, οι νέες ιδέες, η διάθεσή μας να εξελίσσουμε το φεστιβάλ και να παρουσιάζουμε κάθε χρόνο την καλύτερή του εκδοχή, θα συνεχίζουν να μας εμπνέουν. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το Athens Technopolis Jazz Festival με την ίδια –αν όχι περισσότερη – όρεξη για να προετοιμάσουμε ακόμα καλύτερα την επετειακή διοργάνωση για τα 20 χρόνια που όλες και όλοι μας περιμέναμε με τόσο ενθουσιασμό!

Κι ένα μικρό hint: σύντομα θα ανακοινωθούν πολύ ενδιαφέροντα jazzy news που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν!

Μέχρι τότε, η τζαζ θα συνεχίζει να μας ενώνει κι από μακριά! Τα λέμε πολύ σύντομα όταν η Τεχνόπολη θα είναι πάλι γεμάτη κόσμο και όμορφες μουσικές… #JazzBeThere!

Και μην ξεχνάτε: Once you go jazz, you never go back!

Για περισσότερα τζαζ νέα, μπορείτε να ενημερώνεστε διαρκώς από το επίσημο site του Athens Technopolis Jazz Festival και από τη σελίδα μας στο Facebook.

Stay tuned!
#JazzBeThere

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα