back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Άδεια η Βαρβάκειος

Διαβάστε επίσης

Για πτώση που αγγίζει μέχρι και το 90% κάνουν λόγο οι καταστηματάρχες της Κεντρικής Αγοράς της Αθήνας, μετά την απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας.

Τα μέτρα στην αγορά παραμένουν, φυσικά, σε ισχύ, την ίδια στιγμή που η προσέλευση του κόσμου ολοένα και φθίνει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τις πρώτες μέρες του μήνα που είθισται να αποτελούν και τις πιο κερδοφόρες, δεν υπήρξε κόσμος.

Σύμφωνα με καταστηματάρχες της Κεντρικής Αγοράς, οι πελάτες που προσέρχονται είναι οι “γνωστοί” και κυρίως ηλικιωμένοι. Αρκετά καταστήματα της Βαρβακείου παρέχουν τη δυνατότητα κατ’ οίκον παράδοσης ενώ υπήρξαν και κάποιοι καταστηματάρχες που αποφάσισαν να βάλουν προσωρινά λουκέτο.

Την ίδια ώρα στα Σούπερ μάρκετ σήμερα το πρωί είχαμε μικρές ουρές και επάρκεια προϊόντων. Είναι γεγονός ότι μετά την απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας, τα Σούπερ Μάρκετ αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή των καταναλωτών.

Σήμερα το πρωί, όμως, λόγω της υψηλής κίνησης των προηγούμενων ημερών, ίσως και του άστατου καιρού, δεν διαπιστώθηκαν μεγάλες ουρές σε κεντρικά Σούπερ Μάρκετ της Αθήνας.
Ενώ, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι υπήρχε επάρκεια σε είδη που υπήρχε έλλειψη τις προηγούμενες μέρες όπως οινόπνευμα, απολυμαντικά μαντηλάκια κτλ.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα