back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ΑΕΚ συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

Διαβάστε επίσης

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Απριλίου ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας με την ενεργή συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η αιμοδοσία που διοργανώνει την Τετάρτη ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, θα γίνει στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς (Δεκελείας 152), προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν δηλώσει συμμετοχή και καθορίζονται τα σχετικά ραντεβού σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Παράλληλα, την Τετάρτη αίμα θα δώσουν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ίλια Ίβιτς, η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και δημοτική σύμβουλος Ν.Φιλαδέλφειας, Ανθή Παπακώστα και ο διευθυντής επικοινωνίας Ανδράς Δημάτος, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι παράγοντες.

Τα ραντεβού για αιμοληψία θα είναι περίπου ανά 15 λεπτά και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να καλέσουν στο 2102532048 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Η ενημέρωση:

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθή Παπακώστα, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για να συνδράμει στην κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού covid – 19, την Τετάρτη 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λεωφόρος Δεκελείας 152).

Σημαντική επισήμανση: Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 2532048 (καθημερινά από τις 9.00 έως τις 14.00), ώστε να προγραμματιστεί το ραντεβού τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα