back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χαρδαλιάς: Καραντίνα για μια εβδομάδα ακόμα στην κοινότητα Εχίνος της Ξάνθης

Διαβάστε επίσης

Παρατείνεται η καραντίνα στην κοινότητα Εχίνος της Ξάνθης λόγω του υψηλού επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή, όπως ανακοίνωσε από την πλευρά του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε επίσης ότι τα πρόστιμα για παραβάσεις κυκλοφορίας ανέρχονται πλέον σε 21.308 ενώ τα πρόστιμα για παραβάσεις σε καταστήματα ανέρχονται σε 359 και έχουν πραγματοποιηθεί 353 συλλήψεις.
Οι πρώτες εβδομάδες εφαρμογής των μέτρων δείχνουν ότι ο στόχος εβδομάδα με την εβδομάδα, μέρα με την ημέρα επιτυγχάνεται και όπως είπε, τα μέχρι στιγμής δεδομένα μάλλον δικαιώνουν την κοινή μας προσπάθεια και αποδεικνύουν ότι μπορούμε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού, αρκεί να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα.

Ο Απρίλιος θα είναι ο πιο δύσκολος
Παράλληλα, δήλωσε ότι ο Απρίλιος θα είναι ο πιο δύσκολος, αλλά και ο πιο κρίσιμος μήνας και ότι δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε επίσης ότι την Πέμπτη 2/4 λόγω καιρικών σνθηκών δόθηκε άδεια για να προσεγγίσουν το Λάυριο τα ιδιωτιικά σκάφη αναψυχής που λόγω των μέτρων δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν ελληνικά λιμάνια . «Τα σκάφη θα παραμένουν εκεί» πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς και ανακοίνωσε ότι όλα τα πληρώματα θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα