back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Covid-19: Συγκλονισμένος ο ποδοσφαιρικός κόσμος με την αυτοκτονία του γιατρού της Ρεμς

Διαβάστε επίσης

Σοκ στο γαλλικό ποδόσφαιρο προκάλεσε η αυτοκτονία του γιατρού της Ρεμς. Ο Μπερνάρ Γκονζάλες έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 60 ετών, ενώ βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, καθώς είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν αποσαφηνίζουν αν η ασθένεια ήταν ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία, πάντως ο δήμαρχος της όλης και προσωπικός φίλος του Γκονζάλες, Αρνό Ρομπινέ, τον χαρακτήρισε «παράπλευρη απώλεια του Covid-19». Μιλώντας στην εφημερίδα “Parisien”, ο κ. Ρομπινέ ανέφερε ότι ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα που εξηγεί την πράξη του, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του σημειώματος.

Λίγο αργότερα το ποδοσφαιρικό τμήμα ενημερώθηκε για την τραγική είδηση και ακολούθως ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση:

“Η Ρεμς έχει χτυπηθεί στην καρδιά. Ήταν ένας άνθρωπος της επιστήμης. Ερωτευμένος με τη Ρεμς, με την ιστορία της και το μοναδικό παρελθόν της. Θαυμαστής του Μισέλ Πλατινί. Ήταν ο γιατρός μας…” αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Συγκλονίζει και ο πρόεδρος του κλαμπ, Jean-Pierre Caillot: “Δεν υπάρχουν λόγια. Η πανδημία του κορονοϊού χτύπησε τη Ρεμς στην καρδιά της. Υπηρέτησε το κλαμπ περισότερα από 20 χρόνια με απόλυτο επαγγελματισμό, με παθιασμένο και ανιδιοτελή τρόπο. Ο γιατρός Γκονσάλες στις πιο σκληρές περιόδους του συλλόγου, εργάστηκε έτσι σε εθελοντική βάση. Ο προσωπικός μου γιατρός. Σήμερα όλες οι σκέψεις μου, εκείνες του συλλόγου, για τις οποίες θα παραμείνει μοναδική φιγούρα, πηγαίνουν στη σύζυγό του και στους γονείς του. Σήμερα αυτό είναι ένα δράμα που μας χτυπάει”.

Η σοκαριστική είδηση αναπαράχθηκε όπως ήταν αναμενόμενο σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο. Ακριβείς λεπτομέρειες μεχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές. Το τελευταίο διάστημα ο 60χρονος βρισκόταν στο σπίτι του σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του η οποία και αυτή είχε προσβληθεί από τον ιό.

Στη Ρεμς αγωνίζεται ο διεθνής Έλληνας επιθετικός Τάσος Δώνης, ο οποίος έγραψε στο instagram του: “Τόσο λυπημένος στο άκουσμα αυτής της είδησης. Αναπαύσου εν ειρήνη γιατρέ, ήσουν υπέροχος άνθρωπος”. Στον ίδιο σύλλογο αγωνίζεται και ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, Αλεξί Ρομαό.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα