back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Premier League: Σχέδιο επιστροφής στη δράση τον Ιούνιο

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την “Mirror”, οι διοικούντες της Premier League βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη βρετανική κυβέρνηση προκειμένου να υπάρξει ένα σχέδιο επιστροφής στην αγωνιστική δράση τον προσεχή Ιούνιο, με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

H κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, με εκατοντάδες ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους καθημερινά από τον covid-19 ενώ η αθλητική δραστηριότητα έχει διακοπή, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα συνεχιστεί κανονικά.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της “Mirror” αποκαλύπτει, πως οι ιθύνοντες της Premier League βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη βρετανική κυβέρνηση προκειμένου να καταστρώσουν ένα σχέδιο επιστροφής στο ποδόσφαιρο τον Ιούνιο, με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να ολοκληρωθεί αρμονικά το πρωτάθλημα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως και οι δύο πλευρές θέλουν να υπάρξει συγκεκριμένο σχέδιο, αφού θεωρούν πως σε λίγες εβδομάδες η επιδημία του κορονοϊού θα φτάσει στην κορύφωση της και θα μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, χωρίς την παρουσία κόσμου και με τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν επαφές με τα τηλεοπτικά δίκτυα που καλύπτουν την Premier League, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για τη μετάδοση περισσότερων αγώνων μέσω της τηλεόρασης, καθώς -μέχρι και σήμερα- ήταν συγκεκριμένα τα παιχνίδια που μεταδίδονταν κάθε αγωνιστική.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα