back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χάλεπ: «Μένουμε σπίτι, μένουμε δυνατοί»

Διαβάστε επίσης

Η πρωταθλήτρια του Wimbledon Σιμόνα Χάλεπ, ανακάμπτει από τον τραυματισμό της τον Φεβρουάριο και είναι σε θέση να τρέξει χωρίς πόνο, όπως δήλωσε η ίδια και προτρέπει τον κόσμο να μένει σπίτι.

Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να μείνει εκτός Indian Wells, το οποίο ακυρώθηκε αργότερα, καθώς η εξάπλωση της πανδημίας COVID-19 ώθησε τις χώρες να κλείσουν τα σύνορα και να περιορίσουν τα ταξίδια.

«Αισθάνομαι καλά, άρχισα να τρέχω ήδη και δεν πονάω καθόλου», ανέφερε η Χάλεπ σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter. «Δεν παίζω ακόμα τένις αλλά η ικανότητά μου να προπονούμαι σημαίνει πολλά», είπε ο Χάλεπ που νίκησε τη Σερένα Ουίλιαμς στο τελικό του Wimbledon το περασμένο έτος, αλλά δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του το 2020, καθώς το Grand Slam ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού.

«Μου λείπει η ομάδα μου, μου λείπουν οι παίκτες, μου λείπουν τα τουρνουά, μου λείπει ο καθένας από το Tour», δήλωσε η 28χρονη που κέρδισε το French Open το 2018. «Ξέρω ότι είναι δύσκολο για όλους, αυτή την περίοδο. Αν όμως μείνουμε στο σπίτι, αν μείνουμε δυνατοί και θετικοί, θα βοηθήσουμε πολύ».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα