back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διαδικτυακό σεμινάριο προπονητικής από τον ΣΕΓΑΣ

Διαβάστε επίσης

Το τρίτο διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο συνδέεται με τις επιπτώσεις της πανδημίας του ιού Covid-19 και το 8ο της σεζόν, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Το θέμα του σεμιναρίου αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, που προκύπτουν από τη δραστική μείωση της προπόνησης και συμμετοχής σε αγώνες, καθώς και στην ανάλυση των παραμέτρων επαναπροσδιορισμού του καλοκαιρινού καλενταριού.

Πιο συγκεκριμένα θα αναλυθούν βασικές παράμετροι του σχεδιασμού της προπονητικής διαδικασίας για την ανάκτηση των γενικών και ειδικών προσαρμογών και οι νέες συνθήκες για το φορμάρισμα των αθλητών.

Επίσης, ανάλογα με την εξέλιξη των περιοριστικών μέτρων λόγω της επιδημίας και των δραστικών περικοπών των διεθνών αγώνων, θα παρουσιαστούν πιθανά σενάρια στο πλαίσιο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας σε όλο το φάσμα των αγωνιστικών κατηγοριών κατά την καλοκαιρινή-φθινοπωρινή περίοδο.

Στο 8ο διαδικτυακό σεμινάριο της περιόδου 2019-20 εισηγητές θα είναι το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Σπύρος Κέλλης και ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα