back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διανομή κατ’ οίκον από τα ιχθυοπωλεία

Διαβάστε επίσης

Τα ιχθυοπωλεία «απαντούν» στην κρίση της πανδημίας και των οικονομικών επιπτώσεων στον τζίρο τους, ξεκινώντας ντελίβερι με ψητό ψάρι όλων των ειδών και καθημερινό μενού με ψαρικά ημέρας.

Το μενού της εβδομάδας

Ψαρόσουπα, γεμιστά με γαρίδες, γαριδομακαρονάδα, σουπιά με σπανάκι με πέντε ευρώ η μερίδα, με εξαίρεση το ψητό ψάρι που ανάλογα με το είδος κοστίζει 6-7 ευρώ, είναι ορισμένα από τα ψαρικά είδη που προσφέρονται από τα ιχθυοπωλεία για να προσελκύσουν τον κόσμο.

Το ντελίβερι δεν έχει επιπλέον χρέωση και γίνεται από ανθρώπους των ιχθυοπωλείων που μέχρι χθες ήταν μέσα στους πάγκους με τα ψάρια αλλά λόγω των έκτακτων περιστάσεων κρίθηκε απαραίτητο να αλλάξουν πόστο.

Πτώση 80% και στα ιχθυοπωλεία


Πολλοί ιχθυοπώλες έλαβαν αυτή την απόφαση με αφορμή το γεγονός ότι ο τζίρος τους παρουσιάζει πτώση της τάξης του 80% από την ημέρα που ξεκίνησε η εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμός της κυκλοφορίας. « Και σαν να μην έφτανε αυτό, θα πρέπει στις ζημιές που έχουμε υποστεί οικονομικά να συνυπολογιστεί και το γεγονός ότι σταμάτησε η τροφοδοσία που κάναμε καθημερινά στα καταστήματα εστίασης που πλέον είναι κλειστά», δήλωσε χαρακτηριστικά στον Αθήνα 9.84 ο κ. Φάνης Δανίκος που διατηρεί ιχθυοπωλείο στην περιοχή του Ζωγράφου και που από χθες το μαγαζί του ξεκίνησε το ντελίβερι με ψητό ψάρι και μενού ημέρας προκειμένου να επιβιώσει από αυτή την κρίση.

Μενού ψαρικών που αλλάζει κάθε εβδομάδα

« Το μενού αλλάζει κάθε εβδομάδα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να μας παραγγείλει ότι θέλει και να του το πάμε σπίτι την ώρα που αυτός θέλει ( πάντα σε ώρες εργάσιμες).

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα