back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν. Χαρδαλιάς: Αυστηρές συστάσεις σε όλους εκείνους που θα επιχειρήσουν να πάνε στα χωριά τους το Πάσχα

Διαβάστε επίσης

Αυστηρή σύσταση σε όσους επιθυμούν να μετακινηθούν τις ημέρες του Πάσχα στην επαρχία αψηφώντας τους περιορισμούς, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Όπως είπε “η σχετική συζήτηση είναι αντικοινωνική και ανεύθυνη και σημείωσε ότι δεν πρέπeι να προκαλούμε την τύχη μας καθώς με την μετακίνηση στην επαρχία θα νοσήσουν και άλλοι συμπολίτες μας”.

«Μετά το τέλος των μέτρων, στα τέλη Απριλίου θα ξεκινήσει η συζήτηση για την άρση των περιορισμών, έχουμε δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε» σημείωσε επίσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Ν. Χαρδαλιάς είπε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε καραντίνα 6.645 συμπολίτες που έχΜόνο στην Αττική, 3.954 άτομα τέθηκαν σε καραντίνα, 1092 παραμένουν ακόμη με τον ιό, 712 έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία, 293 άτομα νοσηλεύονται και 219 παραμένουν σε περιορισμό κατ’ οίκον επισήμανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την δημιουργία ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας με τις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον κορονοϊό, Covid19.gov.gr, παρέχοντας και απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα. Ο κ. Ν. Χαρδαλιάς είπε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε καραντίνα 6.645 συμπολίτες που έχουν επιστρέψει από το εξωτερικό και άλλοι 1.059 ως στενές επαφές κρουσμάτων.

Στην Αττική

Μόνο στην Αττική, 3.954 άτομα τέθηκαν σε καραντίνα, 1092 παραμένουν ακόμη με τον ιό, 712 έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία, 293 άτομα νοσηλεύονται και 219 παραμένουν σε περιορισμό κατ’ οίκον επισήμανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την δημιουργία ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας με τις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον κορονοϊό, Covid19.gov.gr, παρέχοντας και απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα