back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Δήμος Αθηναίων κοντά στα άτομα με αυτισμό

Διαβάστε επίσης

Ειδική τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους, έθεσε σε λειτουργία ο δήμος Αθηναίων.

Ο αριθμός της τηλεφωνικής γραμμής είναι 2103637365 και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου , οι ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί οι οποίοι απαντούν σε αυτές τις γραμμές, θα μπορούν στο εξής να γίνονται δέκτες προβλημάτων οικογενειών, των οποίων μέλη βιώνουν διαταραχές του αυτιστικού φάσματος.

Στη συνέχεια θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να απευθυνθούν στον Ελληνικό Σύλλογο για το Σύνδρομο Asperger, ο οποίος σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλοβοήθειας, έθεσε στην διάθεση του δήμου Αθηναίων την επιστημονική του ομάδα, προκειμένου να προσφέρει μια πολύ σημαντική υπηρεσία σε όσους την έχουν ανάγκη. «Σε αυτές τι στιγμές, έχει σημασία να στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας, τους ανθρώπους εκείνους, που ο εγκλεισμός επιβαρύνει την υγεία τους» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα