back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μουράτογλου: ««Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τους παίκτες που έχουν θέμα επιβίωσης»

Διαβάστε επίσης

Ο Πάτρικ Μουράτογλου προσκαλεί σε ενότητα όλα τα μέλη της κοινότητας του τένις, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους παίκτες που βρίσκονται χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα από την κρίση που προκλήθηκε από την πανδημία των κοροναϊού.

Σε επιστολή που έστειλε στην κοινότητα του τένις μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο ελληνικής καταγωγής Πάτρικ Μουράτογλου, ένας από τους καλύτερους προπονητές τένις στον κόσμο και ιδιοκτήτης της περίφημης ακαδημίας στη Γαλλία που βοηθάει και τον Στέφανο Τσιτσιπά, θέλησε να επιστήσει την προσοχή στις δύσκολες στιγμές που περνάνε κυρίως εκείνοι οι παίκτες, που δεν βρίσκονται μεταξύ των 100 κορυφαίων της παγκόσμιας κατάταξης, και «χτυπήθηκαν» σκληρά από το σταμάτημα της δράσης εξαιτίας μιας πανδημίας κορονοϊού. Τα τουρνουά ATP και WTA σταμάτησαν μέχρι τις 13 Ιουλίου.

Ο Μουράτογλου ζητάει αλληλεγγύη και έγραψε: «Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε αυτούς τους παίκτες και να τους βοηθήσουμε, πρώτα στο άμεσο μέλλον, στη συνέχεια, μακροπρόθεσμα. Θα ήθελα να δω το ATP, το WTA, το ITF και το Grand Slams να καθίσουν μαζί για να βρουν μια αποδεκτή λύση. Όλοι έχουμε εμπιστοσύνη στα όργανα αυτά, τα οποία έχουν την εξουσία να προστατεύουν την οικονομία του τένις. Θα ήθελα να δω την αντίδρασή τους. Δεν μπορούμε πλέον να αφήσουμε τους παίκτες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Δεν είναι δίκαιο. Το τένις πρέπει να αλλάξει. Ας χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον ελεύθερο χρόνο για να αρχίσουμε μια συζήτηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα