back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παράδοση κατ’ οίκον το Άγιο Φως στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Διαβάστε επίσης

Με τη βοήθεια εθελοντών ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης ετοιμάζει σχέδιο ώστε το Άγιο Φως να φθάσει την νύχτα της Ανάστασης σε κάθε σπίτι χωρίς να δημιουργηθεί συνωστισμός έξω από τις εκκλησίες.

Διαφορετική Ανάσταση σχεδιάζει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν με τον κορωνοϊό και με τη βοήθεια εθελοντών ετοίμασε σχέδιο για το Άγιο Φως ώστε να φθάσει την νύχτα της Ανάστασης σε κάθε σπίτι. Ειδικότερα η ανακοίνωση του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης αναφέρει:
«Η συνοχή της κοινωνίας μας δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Ας ενωθούμε όλοι μαζί ως οικογένεια, με κοινό παρονομαστή την Ανάσταση του Ιησού Χριστού ενθυμούμενοι πως το Φως του κόσμου, ο Χριστός, με την Ανάστασή του κέρδισε μια νίκη επί των δυνάμεων του σκότους.
Ας είναι το Αναστάσιμο Φως η ελπίδα για μία νέα αρχή. Η ενέργειά μας αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει τον αγώνα που δίνουμε όλοι μένοντας στο σπίτι, προκειμένου να σπάσει η αλυσίδα της πανδημίας.
Στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός έξω από τις εκκλησίες, θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο το Αναστάσιμο Φως θα φτάσει σε κάθε σπίτι στην πόλης μας».
Στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης είμαστε μια οικογένεια, και σε αυτή την κρίση δεν θα μείνει κανένας μόνος του».
Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα