back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρόγραμμα προσχολικής ηλικίας από το Δήμο Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη

Διαβάστε επίσης

Τους μικρούς «δημότες» προσχολικής ηλικίας φροντίζει ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, που μέσω της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής προχώρησε στην υλοποίηση προγράμματος για τη δημιουργική απασχόληση των μικρών παιδιών κατά τη διάρκεια του «Μένουμε Σπίτι» με τη χρήση του διαδικτύου.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής «Με την αναστολή  λειτουργίας των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού να είναι σε ισχύ, η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής δημιούργησε μία παιδαγωγική ομάδα στο Facebook με τίτλο «Προσχολική Αγωγή από το σπίτι στη Νίκαια και στο Ρέντη» (https://www.facebook.com/groups/440865480027812/)».

Πρόκειται για δράση που απευθύνεται στις οικογένειες παιδιών, τα οποία έχουν εγγραφεί στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου και προσφέρει σε καθημερινή βάση υλικό για δραστηριότητες, που οι γονείς μπορούν να πραγματοποιούν στο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους, αλλά και πηγές ενημέρωσης σχετικές με ανάγνωση παιδικής λογοτεχνίας, μουσειακής  αγωγής, περιβαλλοντικής αγωγής, ψυχοκινητικής άσκησης κ. α.

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα