back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σερβία: θετικός στον Covid-19 ο γιος του Αλ. Βούτσιτς

Διαβάστε επίσης

Τα θύματα της επιδημίας του κορονοϊού στη Σερβία έφτασαν, συνολικά, τα 65 αφού το τελευταίο 24ωρο απεβίωσαν άλλοι τέσσερις ασθενείς. Επιβεβαιώθηκαν 219 νέα κρούσματα και έτσι ο αριθμός των προσβληθέντων από τον Covid-19 ανέρχεται σε 2666.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, μεταξύ των προσβληθέντων από τον κορονοίό είναι και Ντανίλο Βούτσιτς ο πρωτότοκος γιος του προέδρου της Δημοκρατίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Όπως ανέφερε με ανάρτηση του στο twitter ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο γιος του Ντανίλο νόσησε από τον κορονοϊό και νοσηλεύεται σε κλινική του Βελιγραδίου. Ο Ντανίλο Βούτσιτς, 22 ετών, από τότε που εκδηλώθηκε η πανδημία πρόσφερε εθελοντική εργασία στην τροφοδοσία ηλικιωμένων που δεν μπορούν, εξαιτίας της απαγόρευσης που ισχύει, να εξέλθουν από την οικία τους. Ο ίδιος ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς είχε αναφερθεί πολλές φορές στην εθελοντική δράση του γιου του και της κόρης του δηλώνοντας μάλιστα ότι στην αρχή δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες διότι – όπως ανέφερε – υπήρχε έλλειψη.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση της Σερβίας ανήγγειλε σήμερα το βράδυ νέα περιοριστικά μέτρα για το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η πρωθυπουργός ‘Ανα Μπρνάμπιτς από την Παρασκευή στις 17:00 το απόγευμα και μέχρι την Δευτέρα στις 05:00 το πρωί θα επιβληθεί γενική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Newsroom Αθήνα 9.84 με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα