back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Ίντερ κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Μέσι

Διαβάστε επίσης

Την περίπτωση απόκτησης του Λιονέλ Μέσι φαίνεται να κυνηγά η Ίντερ, η οποία φέρεται να πιέζει την πλευρά του παίκτη για να αποσπάσει τη θετική απάντηση, αποκαλύπτει Μέσο της Αργεντινής.

Ο Λιόνελ Μέσι έχει όρο στο συμβόλαιο του με τη Μπαρτσελόνα που του επιτρέπει να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι και όσο δεν υπάρχει μία συμφωνία με τη διοίκηση για να ανανεώσει, τόσο αυξάνονται οι φήμες. Αυτές έχουν ενταθεί από τις πρόσφατες κόντρες του Αργεντινού με τον τεχνικό διευθυντή Ερίκ Αμπιντάλ και τον πρόεδρο, Ζόσιπ Μαρία Μπαρτομέου.

Μία ομάδα που διαχρονικά ενδιαφέρεται για τον Μέσι είναι η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» δεν περιορίζονται στην παρακολούθηση, αλλά έχουν αρχίσει τις διεργασίες για να φέρουν τον Μέσι στο Μιλάνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ αργεντίνικου σταθμού.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος του ΤΝΤ Sports, ανέφερε πως για τον Μέσι υπάρχει και άλλη μια πρόταση, από την Νιούελς Ολντ Μπόις για να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει εκεί.

«Δεν είναι όνειρο. Είναι αλήθεια. Ο Λιο έχει πρόταση από την Νιούελς Ολντ Μπόις για να επιστρέψει σπίτι του αλλά η Ίντερ πιέζει πολύ και τα όσα είπε ο Μοράτι είναι αλήθεια. Υπάρχουν ήδη συζητήσεις και η απόφαση είναι καθαρά του Μέσι αλλά η Ίντερ σίγουρα το δουλεύει», ανέφερε.

Φυσικά εάν τα όσα μετέφερε ο Αργεντίνος δημοσιογράφος αληθεύουν τότε πρόκειται για μία βόμβα που θα αναταράξει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα