back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

La Liga: Πρόταση να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στα Κανάρια Νησιά

Διαβάστε επίσης

Η Ένωση Ξενοδόχων του νησιωτικού συμπλέγματος των Κανάριων Νήσων δηλώνει έτοιμη να φιλοξενήσει τα παιχνίδια της Primera Division.

Τη δική της πρόταση για την ολοκλήρωση της Primera Division κατέθεσε η Ένωση Ξενοδόχων των Κανάριων Νήσων. Με επιστολή στη διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της Ένωσης, Χόρχε Μαριχάλ προτείνει να φιλοξενηθούν τα εναπομείναντα παιχνίδια στο νησιωτικό σύμπλεγμα.

Στην επιστολή του εξηγεί ότι γεωγραφικά τα νησιά είναι απομονωμένα από την ηπειρωτική χώρα και άρα, πιο εύκολα ελεγχόμενα για τη διάδοση του κορονοϊού. Επιπλέον, τα Κανάρια Νησιά διαθέτουν εξαιρετικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα και αθλητικές εγκαταστάσεις, που τους επιτρέπουν να φιλοξενήσουν τις ομάδες, τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Ακόμα και για τις ανάγκες περίθαλψης, εφόσον απαιτηθεί, τα Κανάρια Νησιά διαθέτουν ιδιωτικό νοσοκομειακό δίκτυο με περισσότερες από 2.000 κλίνες.

Τα Κανάρια Νησιά εξυπηρετούν κάθε χρόνο περίπου 15 εκατομμύρια τουρίστες, συνεπώς κατά τον Μαριχάλ έχουν τις υποδομές για να διεξαχθούν με υψηλά πρότυπα τα εναπομείναντα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα