back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μανέ: «Δεν με ενδιαφέρει ο τίτλος μπροστά στον ανθρώπινο πόνο»

Διαβάστε επίσης

Ο Σάντιο Μανέ έχει αποδείξει πολλές φορές πως πρώτα είναι ακέραιος άνθρωπος και μετά ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Ο Μανέ έχει δείξει αρκετές φορές το ανθρώπινο πρόσωπο του μοιράζοντας ένα σημαντικό μέρος των ετήσιων αποδοχών του σε φτωχές οικογένειες της Σενεγάλης. Αθόρυβα, χωρίς την προβολή της φιλανθρωπίας από τα ΜΜΕ για να ενισχύσει το προφίλ του και ταυτόχρονα την επίδραση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αυτό φέρνει νέους ακόλουθους και μαζί νέα έσοδα από διαφημιστικές εταιρίες, όπως κάνουν άλλοι διάσημοι συνάδελφοι του.

Ο παίκτης της Λίβερπουλ τοποθετήθηκε αυτή τη φορά για το τι θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα, καθώς πυκνώνουν οι φωνές που ζητούν την ακύρωση της σεζόν, μιας σεζόν, που οι «κόκκινοι» περίμεναν 30 ολόκληρα χρόνια να πανηγυρίσουν ξανά έναν τίτλο στην Premierleague και βρίσκονταν μόλις δύο νίκες πίσω από τυπική εξασφάλιση του, καθώς ουσιαστικά έχουν «καπαρώσει» τον τίτλο εδώ και μήνες, έχοντας 25 ολόκληρους βαθμούς περισσότερους από τη δεύτερη της βαθμολογίας, Μάντσεστερ Σίτι.

«Όπως όλοι, περιμέναμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο μετά από τόσα χρόνια αναμονής. Μου αρέσει να παίζω και να κερδίζω, αλλά αυτό δεν με νοιάζει αυτές τις ημέρες. Πώς να με νοιάζει βλέποντας τόσο πόνο γύρω μου;», δήλωσε στο talkSPORT και συνέχισε: «Καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση και θα καταλάβω όποια απόφαση και αν αναγκαστούν να πάρουν οι αρχές για το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο για τη Λίβερπουλ, αλλά είναι πιο δύσκολο για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που νοσούν και σαφώς πιο δύσκολο για εκείνους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Θα αποδεχθώ την όποια απόφαση. Ακόμη και αν ακυρωθεί η φετινή σεζόν, στην επόμενη πάλι εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα