back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σάκκαρη: «Θέλω να γίνω η καλύτερη στον κόσμο»

Διαβάστε επίσης

Απόλυτα σίγουρη για τον εαυτό της δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Porsche Central & Eastern Europe», μιλώντας για τα χαρακτηριστικά που έχουν οι παίκτριες που φτάνουν στην κορυφή, τονίζοντας πως ο στόχος της είναι να φτάσει σε αυτή και εκείνη.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει τη Σερένα Γουίλιαμς από τις υπόλοιπες τενίστριες, ανέδειξε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε ότι η διαφορά δεν προκύπτει από τη σωματική κατάσταση, αλλά από άλλα χαρακτηριστικό. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε στο περιοδικό Porsche Central & Eastern Europe και ανέφερε:

«Στο γυναικείο τένις, οι διαφορές μεταξύ μας είναι μικρές. Δεν είναι σαν τους άνδρες. Λίγο πολύ όλες έχουμε παρόμοια φυσική κατάσταση. Αυτό που κάνει τις μεγαλύτερες διαφορές είναι το πως διαχειρίζεται η κάθε μια το ψυχολογικό κομμάτι. Έχουμε διαφορετική κουλτούρα και ως Ελληνίδα είμαι πιο εκφραστική, αλλά αν δεν έχεις τον τεράστιο αυτοέλεγχο που έχει η Σερένα, δεν μπορείς να φτάσεις σ’ αυτό το επίπεδο».

Η Σάκκαρη εξήγησε και τους προσωπικούς στόχους της: «Κάποιες παίκτριες είναι ικανοποιημένες αν φτάσουν στην 50ή ή στην 30ή θέση του κόσμου. Είναι χαρούμενες αν διατηρηθούν εκεί. Τα χρήματα είναι αρκετά, μεγάλη δόση επιτυχίας, αρκετή φήμη. Εγώ όμως θέλω να είμαι η καλύτερη στον κόσμο, είναι τόσο απλό. Δεν αμφιβάλλω πως κι ένα μικρό παιδί θα έλεγε το ίδιο, αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και τα δίνω όλα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα