back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας … χτυπά την πόρτα σας

Διαβάστε επίσης

Όταν ο κόσμος δεν μπορεί να πάει στο Μουσείο, πάει το Μουσείο στον κόσμο του

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας εγκαινιάζει μία νέα διαδικτυακή δράση με τίτλο «Το Μουσείο χτυπά την πόρτα σας», στις 18 Μαΐου, με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων. Η δράση θα διαρκέσει έως τη μέρα που θα επιτραπεί στο κοινό να επισκεφθεί τους χώρους του Μουσείου.

«Μέχρι τότε«, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «κάθε εβδομάδα, οι άνθρωποι του Μουσείου Πέλλας, αρχαιολόγοι και συντηρητές, θα δημιουργούν μια μεγάλη διαδικτυακή συντροφιά και θα σας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο του Μουσείου, παρουσιάζοντας ξεχωριστά εκθέματα και την ιστορία τους, την τέχνη της συντήρησης τους και την περιπέτεια του στησίματος μιας αρχαιολογικής έκθεσης».

 

Την έναρξη της δράσης θα κάνει η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας, Δρ. Ελισάβετ Τσιγαρίδα, τη Δευτέρα 18 Μαΐου και τη σκυτάλη θα πάρουν οι συντηρητές και οι αρχαιολόγοι της Εφορείας.

Το πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ η δράση θα είναι διαθέσιμη μέσω του διαδικτυακού καναλιού του Μουσείου στο youtube.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα