back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προστατευτικές μάσκες με «άρωμα» θεάτρου

Διαβάστε επίσης

Καλαίσθητες υφασμάτινες μάσκες, για να προστατεύεστε με στυλ παράγει το εργαστήριο ραπτικής του Εθνικού Θεάτρου αυτή τη φορά για το κοινό.

Νέα στυλιστική τάση

Το τελευταίο διάστημα πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν μάσκες με ενδιαφέροντα σχέδια και χρώματα χαρούμενα, με σχέδια χιουμοριστικά ή μάσκες που απεικονίζουν το χόμπι τους. Το απαραίτητο, στις μέρες μας, αξεσουάρ φάινεται να δημιουργεί μία νέα στυλιστική τάση.

«Πολλές γυναίκες επιθυμούν μάσκες ασορτί με τα ρούχα τους», λέει στον Αθήνα 9.84, η κα Αγγελική ιδιοκτήτρια συνοικιακού ραφείου. Άλλοι θέλουν να είναι αστείες ή να έχουν έντονα καλοκαιρινά χρώματα να τους φτιάχνουν κάπως τη διάθεση. Κάποιοι μου φέρνουν και τα υφάσματα, όμως οι μάσκες πρέπει να είναι από βαμβακερό ύφασμα».

Φωτογραφία: Patroklos Skafidas

Οι μάσκες του Εθνικού Θεάτρου

Οι υφασμάτινες πολλαπλών χρήσεων μάσκες, που κατασκευάζονται στο εργαστήριο ραπτικής του Εθνικού Θεάτρου σύμφωνα με νοσοκομειακές προδιαγραφές είναι διαθέσιμες και για το κοινό στο πωλητήριό του.

Φτιαγμένες από 100% βαμβακερό ύφασμα με πυκνή ύφανση σε διπλό στρώμα, και με ενδιάμεση θήκη για φίλτρο αλλά και έλασμα που εφαρμόζει γύρω από τη μύτη, οι υφασμάτινες μάσκες παρέχουν προστασία ενώ διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρώματα. Οι μάσκες πλένονται στους 60 °C και σιδερώνονται με ατμό.

Φωτογραφία: Patroklos Skafidas

Στο πωλητήριο θα βρείτε επίσης παιδικές μάσκες αλλά και θήκες για τις υφασμάτινες μάσκες.

Τιμές:

Μάσκα: 4€
Παιδική μάσκα: 3€
Θήκη: 3€
Σετ μάσκα και θήκη: 6€

Θα τις βρείτε

  • Κτίριο Τσίλλερ
    Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα (Σταθμός μετρό: Ομόνοια)
    Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-15:00
  • Θέατρο Rex
    Πανεπιστημίου 48 , Αθήνα (Σταθμός μετρό: Πανεπιστήμιο)
    Σάββατο 10:00-15:00
Φωτογραφία: Patroklos Skafidas

Καλλιόπη Ασλανίδου

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα