Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο, μου λέτε;

της Αλεξάνδρας Σουλαδάκη

 

 

Η πρόταση για το φαγητό της καθημερινότητάς μας, πρέπει να ανταποκρίνεται σε μια οικογένεια, εκτός όμως από την κλασσική οικογένεια με την νοικοκυρά της, να ανταποκρίνεται στην εργαζόμενη, στον φοιτητή για να μην τρώει συνεχώς έτοιμο και «βρώμικο», στον εργένη, τον σύζυγο, τον σύντροφο, σ’ όποιον τέλος πάντων του αρέσει να ασχολείται και να εκτονώνεται στην κουζίνα.
Να είναι μια εύκολη, υγιεινή «περιπέτεια», χωρίς απρόοπτα, γιατί έτσι πρέπει να είναι με λίγα λόγια η καθημερινή μας κουζίνα.

Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και Κυριακή 15 Μαρτίου

Δευτέρα: Πρασόρυζο
Τρίτη : Γαρίδες σαγανάκι
Τετάρτη : Μπάμιες λαδερές φούρνου
Πέμπτη : Κοτόπουλο με λαχανικά στο φούρνο
Παρασκευή: Γίγαντες φούρνου λεμονάτους
Σάββατο : Το πιάτο της εβδομάδας και Καροτόσουπα βελουτέ
Κυριακή : Μοσχάρι βραστό πιλάφι

Γλυκό εβδομάδας : Μηλόπιτα

 

 

 

 [template id=”32033″]