back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποθέματα «καρδιάς και χρόνου»

Διαβάστε επίσης

Τα συστατικά για την αναδοχή αναδεικνύει σήμερα η έρευνα του Αθήνα 9.84 για τα παιδιά του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Αττικής ΜΗΤΕΡΑ, τα οποία αναζητούν καταφύγιο σε μια οικογένεια.

Τα κριτήρια είναι τα ίδια με αυτά της υιοθεσίας και ο έλεγχος εξίσου αυστηρός από τους υπεύθυνους του ιδρύματος, ενώ στην οικογένεια που αποφασίζει την αναδοχή δίδεται επίδομα, το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με τα προβλήματα υγείας του παιδιού. Είδη πρώτης ανάγκης για το Κέντρο συγκεντρώνει ο Αθήνα 9.84 στα επτά δημοτικά διαμερίσματα, έως και αύριο.

Όπως ανέφερε στον σταθμό μας η κοινωνική λειτουργός Βίκυ Μπαρούχου υπεύθυνη τμήματος ανάδοχων οικογενειών ερευνώνται τα κίνητρα των υποψήφιων ανάδοχων γονέων, η διάθεση και οι προσδοκίες τους.

Ο Αθήνα 9.84 αγκαλιάζει τα παιδιά του Κέντρου «Μητέρα» σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, ζητώντας από όλους μας να συνδράμουμε για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.
Τα παιδιά χρειάζονται, μεταξύ άλλων, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, αφρόλουτρα και σαμπουάν, πάνες και βρεφικές κρέμες, και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να προσέρχονται στα 7 δημοτικά διαμερίσματα, 8 το πρωί με 3 το μεσημέρι και 5 με 7 το απόγευμα.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα