back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρούσα η Κατερίνα Στεφανίδη στο Gala της Φιλοθέης

Διαβάστε επίσης

Με την παρουσία της Κατερίνας Στεφανίδη θα διεξαχθεί και φέτος το Filothei Women Gala. Πρόκειται για την 19η στάση στην ιστορία της διοργάνωσης η οποία έχει αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον από τότε που συμμετέχει η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

To Filothei Women Gala θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στη Φιλοθέη και θα συμμετάσχουν κορυφαίες κυρίες του παγκόσμιου στίβου.

Η ιστορία του Gala

To Gala της Φιλοθέης διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2000 από τον Αθλητικό Όμιλο Φιλοθέης και πρόκειται για Διεθνείς Αγώνες Στίβου μόνο για γυναίκες, γεγονός που αποτελεί Παγκόσμια Αποκλειστικότητα και Πρωτοτυπία.

Στα έξι αγωνίσματα του Γκαλά Στίβου Γυναικών, που έχει γίνει πλέον θεσμός , έχουν λάβει μέρος υψηλού επιπέδου Ελληνίδες και ξένες Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες και Ολυμπιονίκες, κάνοντας επιδόσεις που συγκαταλέγονται στις 5 καλύτερες του κόσμου.

Τα Αγωνίσματα είναι τα εξής:

Άλμα σε Ύψος

Άλμα σε Μήκος

Άλμα Τριπλούν

Άλμα επί Κοντώ

100μ Απλά

100μ Εμπόδια

Διαγωνισμός με δώρα από την Κατερίνα Στεφανίδη

Στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook τρέχει διαγωνισμός, στον οποίο 10 τυχεροί θα κερδίσουν t-shirt υπογεγραμμένα από την Κατερίνα Στεφανίδη! Η διαδικασία είναι απλή, αφού το μόνο που απαιτείται να κάνει κανείς είναι like στη σελίδα της διοργάνωσης, όπως και σχόλιο και κοινοποίηση κάτω από την σχετική ανάρτηση, προκειμένου να μπει αυτόματα στην κλήρωση.

Κωνσταντίνα Πλαστήρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα