back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το δεύτερο βήμα για τον τίτλο

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στον δεύτερο τελικό για τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 1-0 στη σειρά και χρειάζονται τη νίκη για να κάνουν αποφασιστικό βήμα ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο.

Εξάλλου το πρωτάθλημα κατακτά η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες και συνεπώς ο αποψινός αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πάντως ζήτησε από τους φιλάθλους να είναι κόσμιοι στη συμπεριφορά τους, προειδοποιώντας ότι εάν υπάρξουν επεισόδια, ίσως διακοπεί ο αγώνας.

«Δεν αρκεί μόνο να δείξουμε εξαιρετική συμπεριφορά εντός του παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στο περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ κατά τη διάρκεια της προσέλευσης και της αποχώρησης σας.
Δεν ασχολούμαστε με προκλήσεις απ’ όπου κι αν αυτές προέλθουν. Σας υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση επεισοδίων υπάρχει ο κίνδυνος επιβολής στην ΚΑΕ ποινή αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Μια τέτοια ποινή θα την εκτίσει η ομάδα στον τέταρτο τελικό, εάν αυτός χρειαστεί. Πρέπει να προστατεύσουμε τον Ολυμπιακό μας και να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να φτάσουν σε ακόμα μια σπουδαία νίκη» ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Εξάλλου ο Παναθηναϊκός είχε ξεκαθαρίσει πρώτος ότι εάν υπάρξουν επεισόδια σε βάρος της αποστολής του θα αποχωρήσει από το παρκέ και θα ζητήσει να εφαρμοστεί ο κανονισμός.

Στον αγωνιστικό τομέα οι δυο προπονητές δεν έχουν προβλήματα και θα έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7.30μμ και θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Cosmotesport.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα