back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η πόλη στους ρυθμούς του World Class Fine Drinking

Διαβάστε επίσης

Τι κάνουν επτά pop-up bars, ένα World Class pop-up bar, ένα γλυπτό από σοκολάτα, ένα έργο τέχνης graffiti, ένας βοτανικός κήπος, μιά έκθεση φωτογραφίας, ένας σχεδιαστής μόδας, κορυφαίοι bartenders Ελληνες και ξένοι, και δύο βραβευμένοι με Michelin σεφς στο πανέμορφο νεοκλασικό κτήριο στο 23 της οδού Ακαδημίας;

Την τριήμερη γιορτή του καλού ποτού και όχι μόνο, το World Class Fine Drinking Athens. Την εκδήλωση που εξελίσσεται σε θεσμό και αφορά στη φιλοσοφία και κουλτούρα του ποιοτικού ποτού.

Η παγκόσμια πλατφόρμα bartending World Class Fine Drinking, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά στην πόλη μας ένα μοναδικό τριήμερο event από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου (20.30 – 1.30) προσφέροντας στους Αθηναίους, άνω των 18 ετών, εκτός από τα καλύτερα ποτά και κοκτέιλ που κυκλοφορούν στην αγορά.και ιδιαίτερες και εντυπωσιακές εκπλήξεις.

Για τρεις ημέρες, υπόσχονται οι διοργανωτές σε όσους επισκεφθούν το World Class Fine Drinking, να ζήσουν μία απολαυστική περιπλάνηση στην πλούσια ιστορία και κληρονομιά εκλεκτών αποσταγμάτων, στις γεύσεις προσεκτικά επιλεγμένων υλικών καθώς και στο μοναδικό ταλέντο δεξιοτεχνών από διάφορους τομείς.

World _Class_ Fine_ Drinking

Στους δύο ευρύχωρους ορόφους του νεοκλασικού κτηρίου:

Θα γνωρίστε την κουλτούρα της τεκίλας Don Julio σε μια σύγχρονη μεξικάνικη γιορτή, μέσα από ένα έργο τέχνης του graffiti καλλιτέχνη, mister.achilles.

Θα περιπλανηθείτε σε έναν εκλεπτυσμένο βοτανικό κήπο, μια δημιουργία της florist Έμυ Δρίζου, ο οποίος αναδεικνύει τον φρέσκο χαρακτήρα του τζιν Tanqueray No. Ten.

Θα ζήσετε ζεστές και φιλόξενες στιγμές με το Cardhu Single Malt whisky, με καταγωγή από το Σκωτσέζικο Speyside, το οποίο συναντά τον designer Σπύρο Κοντάκη και μαζί δημιουργούν έναν ιδανικό kindred χώρο.

Θα ανακαλύψετε πως το εξαίσιο ρούμι Zacapa Solera 23, συνδυάζεται ιδανικά με ένα ευφάνταστο γλυπτό σοκολάτας δια χειρός του διάσημου pastry chef Στέλιου Παρλιάρου.

Θα εμπνευστείτε από τις αέρινες δημιουργίες που σχεδίασε αποκλειστικά ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης, απολαμβάνοντας την κομψή και εορταστική βότκα CÎROC.

Θα ακολουθήσετε τα χνάρια του περιπατητή συμβόλου, του blended ουίσκι Johnnie Walker Gold Label Reserve μέσα σε ένα περιβάλλον ζωηρών χρωμάτων και εκρήξεων υφής, δια χειρός των Νίκου Τσιμούρη, digital art graphic designer, και Γιάννη Μικρού, σκηνοθέτη.

Θα επισκεφτείτε το pop-up bar των single malt whiskies και θα ταξιδέψετε νοερά στις διάφορες πτυχές της αστικής δεξιοτεχνίας μέσα από μια πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας όπου απεικονίζεται ο κορυφαίος Έλληνας ράφτης Βασίλης Μπουρτσάλας.

Ταυτόχρονα συναρπαστικά διαδραστικά παιχνίδια ερωτήσεων και χρήσιμες συμβουλές σας περιμένουν στο νεοκλασικό κτίριο στην Ακαδημίας 23 για να ενημερωθείτε για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Όπως είπαν στον Αθήνα 9.84 οι διοργανωτές, φέτος η έκδήλωση έχει και πολιτιστική διάσταση ενώ απευθύνεται και στους τουρίστες.

World _Class_ Fine_ Drinking

Η γιορτή συνεχίζεται

Tο διάστημα 10-21 Ιουνίου, τη σκυτάλη παίρνουν 40 κορυφαία Αθηναϊκά bars, και συνεχίζουν επάξια τη μοναδική εμπειρία του World Class Fine Drinking Athens, με ειδικά Fine Drinking μενού και special happenings.

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε

Η είσοδος είναι 10€, με την οποία αγοράζετε το βραχιολάκι που σας δίνει πρόσβαση και για τις τρεις μέρες και 2 signature ποτά δική σας επιλογής, καθώς και προνομιακή τιμή σε όλα τα συνεργαζόμενα bar του “World Class Fine Drinking Athens”.
Περισσότερες πληροφορίες για το World Class Fine Drinking Athens καθώς και τα συνεργαζόμενα bar θα βρείτε στο https://www.facebook.com/worldclassgreece

World Class Fine Drinking

Το fine drinking είναι ένα κίνημα που έρχεται να καλλιεργήσει τη συναίσθηση του τι πίνουμε, πώς το πίνουμε και που το πίνουμε, ως βασικές παραμέτρους της απόλαυσης που αποκομίζουμε. Το World Class Fine Drinking είναι ένας θεσμός εμπνευσμένος από το World Class που θέλει να μεταδώσει την γνώση των premium spirits στο ευρύ κοινό.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα