back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Διαβάστε επίσης

Με τον Μάνο Ελευθερίου

Μιλώ κυρίως για την περιπέτεια του ελληνικού τραγουδιού ανάμεσα σε δύο τραγούδια. Διαλέγω τραγούδια ακόμη και του Μεσοπολέμου. Όλοι έχουν αφήσει τις καταθέσεις τους.

Μιλώ για περιστατικά που δεν γίνονται ποτέ τραγούδια ή για περιπτώσεις που, περιέργως, έγιναν. Κι ακόμη για προβλήματα και καταστάσεις που μάλλον δεν θα γίνουν ποτέ τραγούδια.

Διαλέγω επίσης και πολλά ξένα τραγούδια, παλαιά και σύγχρονα, με μελωδίες και τραγουδιστές που είναι κάπως ή αρκετά γνωστοί στην πατρίδα μας για αν ακούγονται περισσότερο ευχάριστα.

Πάρα πολλές φορές παίρνω συνεντεύξεις από συνθέτες και τραγουδιστές. Τότε αναγκαστικά περιορίζομαι στα δικά τους τραγούδια ή αν έχουν κέφι, να ακούσουν τραγούδια άλλων που τους αρέσουν, που τα ζήλεψαν και τα θαύμασαν.

Άλλοτε παρουσιάζω εντελώς νέους συνθέτες, που μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους cd.

Γράμμα προς τον Μάνο Ελευθερίου

Κύριε Ελευθερίου, Καλημέρα σας

Είμαι μόνιμος ακροατής του 984, επι 20ετία. Αυτό οφείλεται στην άποψή μου, ότι είναι ένας πραγματικός ήρεμος, αντικειμενικός αλλά και ανωτάτου επιπέδου, πολιτιστικά, Ραδιοφωνικός σταθμός,απαραίτητος για την ενημέρωσή μας αλλά και διατήρησης της ψυχικής μας υγείας.

Αυτό όμως που, σήμερα, με κάνει να σας στείλω αυτό το μήνυμα, είναι η επιθυμία μου, έστω και μετά από τόσα χρόνια που σας ακούω, είναι για να σας πω, ότι οι εκπομπές σας, ειδικά αυτές, είναι αυτές που μου χαρίζουν, τις πιο γαλήνιες ώρες της ημέρας μου, με τις υπέροχες επιλογές σας, τόσο στους καλεσμένους σας, αλλά κυρίως στην μουσική πανδαισία που μας προσφέρετε. Είμαι 75 ετών. Ζω μόνος, και εσείς καθημερινά είσθε ο μόνος φίλος, άθελά σας, που περιμένω για να νοιώσω ότι υπάρχουν ακόμα λόγοι για να ακούει κανείς Ραδιόφωνο.

Εύχομαι νά είσαστε πάντα καλά, και σας ευχαριστώ ολόψυχα για την προσφορά σας.

Ιωάννης Ζουγανέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα