back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η «Summer expo – Taste and Arts» στο Μετρό Συντάγματος

Διαβάστε επίσης

Μια ξεχωριστή έκθεση πραγματοποιείται από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη στον πολυχώρο στον σταθμό του Μετρό Συντάγματος.

Είκοσι εκθέτες και δεκαπέντε παραγωγοί βάζουν την δίκη τους πινελιά στην έκθεση «Summer expo- Taste and Arts» προσφέροντας από καλοκαιρινά είδη (σανδάλια, τσάντες, γυαλιά ηλίου κ.α.), είδη μπιζού, καλλυντικά για γυναίκες, ασημικά κοσμήματα, μέχρι και παραδοσιακά προϊόντα από την Κρήτη (κρέας, τυρί και παστέλια).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το ωράριο της έκθεσης είναι από τις 9 το πρωί μέχρι στις 9 το βράδυ.

[su_slider source=”media: 2623,2622,2621,2620,2619,2618,2617,2616,2615,2614″]

Ο υπεύθυνος της έκθεσης Γιάννης Νύχταρης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84, τόνισε ότι η έκθεση έχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που είναι αφιερωμένο στην γυναικεία ομορφιά όπως κοσμήματα, μπιζού, καλλυντικά περιποίησης) και ένα κομμάτι που είναι τρόφιμα, δηλαδή παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια κ.α. Οι εκθέτες είναι περίπου 25 στον αριθμό και οι παραγωγοί είναι περίπου 10 άτομα κυρίως από την Κρήτη».

Η έκθεση παρουσιάζει από το πρωί μεγάλη επισκεψιμότητα τόσο από το επιβατικό κοινό, όσο και από τουρίστες που προσέρχονται κυρίως για να δοκιμάσουν και να αγοράσουν παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης. Οι επισκέπτες έχουν επίσης, τη δυνατότητα σε κάθε περίπτερο να πάρουν οποιαδήποτε πληροφορία από τους εκθέτες για τα προϊόντα τους ή και να κάνουν κάποια παραγγελία.

Οι τιμές είναι αρκετά συμφέρουσες, καθώς εκθέτες και παραγωγοί, όπως μας υπογράμμισαν, φρόντισαν να προσφέρουν τα προϊόντα τους με μια μείωση της τάξης του 10%-15% προκειμένου να προσελκύσουν τον κόσμο.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα