back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μουντιάλ 2018: Η πρώτη αντίδραση του Σαλάχ για τον Ράμος

Διαβάστε επίσης

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε για πρώτη φορά για τον τραυματισμό του από τον Σέρχιο Ράμος τονίζοντας δεικτικά, πως ότι είναι καλό όταν “κάποιος που σε έκανε πρώτα να κλάψεις μετά σε κάνει να γελάς”.

Μία μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στη “Marca” ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε για τον τραυματισμό του στον τελικό του Champions League τον οποίο χαρακτήρισε ως την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα όσα έχει δηλώσει από εκείνη τη βραδιά  ο Σέρχιο Ράμος για τη συγκεκριμένη φάση, καθώς και για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Πως είναι ο τραυματισμός σου;

“Είμαι καλύτερα τώρα. Ελπίζω να παίξω στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ουρουγουάη, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα νιώθω τις προηγούμενες ημέρες από την πρεμιέρα”.

Ο τραυματισμός στο Κίεβο που σε ανάγκασε να εγκαταλείψεις τον τελικό του Champions League ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα σου;
“Ναι, ήταν”

Τελικά, θα σε δούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπήρξε κάποια στιγμή που φοβήθηκες ότι δεν θα τα καταφέρεις;

“Όταν έπεσα στο έδαφος είχα ένα ανάμεικτο συναίσθημα πόνου, αλλά και μεγάλη ανησυχία, μεγάλο θυμό και θλίψη που δεν μπορούσα να συνεχίσω τον τελικό του Champions League. Στη συνέχεια σκέφτηκα ότι μπορεί να χάσω το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό ήταν ιδιαίτερα σκληρό”

Πιστεύεις ότι το μαρκάρισμα του Ράμος ήταν κάτι που συμβαίνει σε ένα παιχνίδι;

“Δεν ξέρω. Πιθανά”

Ο Σέρχιο Ράμος πριν μερικές ημέρες είπε: “Βλέποντας το μαρκάρισμα εκείνος με έπιασε πρώτος από το χέρι και έπεσα από την άλλη πλευρά. Βασικά τραυματίστηκε στο άλλο χέρι”. Τι γνώμη έχεις για αυτή τη δήλωση;
“Είναι αστεία”

Είπε επίσης ότι θα μπορούσες να παίξεις στο δεύτερο ημίχρονο με ένεση. Συμφωνείς με αυτό;

“Το σχόλιο μου είναι ότι είναι καλό όταν κάποιος που σε έκανε πρώτα να κλάψεις μετά σε κάνει να γελάς. Πιθανότατα να μπορεί να μου πει εάν θα είμαι έτοιμος και για το Παγκόσμιο Κύπελλο”

Σου έστειλε κάποιο μήνυμα ο Σέρχιο Ράμος;

“Μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά ποτέ δεν του είπα ότι είμαι Ο.Κ.”

Ας αναφερθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πως είναι το να προκρίνεται η Αίγυπτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας;

“Είναι η πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια που συμβαίνει αυτό. Δεν ήταν κάτι το φυσιολογικό αφού είχαμε κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών της Αφρικής επτά φορές και ήμασταν πρωταθλητές το 2006, το 2008 και το 2010. Ήταν σύνηθες να κατακτούμε το Κύπελλο Εθνών της Αφρικής, αλλά όχι το να προκρινόμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν κάτι που λέγαμε όλοι μεταξύ μας. “Πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να το κάνουμε”. Δεν το είχαμε καταφέρει για αρκετά χρόνια και ήταν κάτι το ξεχωριστό. Είναι σαν να κατακτά η Ισπανία το Παγκόσμιο Κύπελλο”

Ποιος είναι ο στόχος της Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο;
“Θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα, έναν σπουδαίο προπονητή και θέλουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο και να τα πάμε καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο”

Ο προσωπικός σου στόχος;
“Να βοηθήσω την ομάδα μου να προκριθεί, να πετύχω τέρματα, αλλά κυρίως να βοηθήσω την ομάδα να παίξει καλύτερα”.

Μετά από τις δηλώσεις αυτές του Σαλάχ, κυρίως για τον Σέρχιο Ράμος, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η περίπτωση να διασταυρωθούν οι δύο ομάδες στα γήπεδα της Ρωσίας και να βρεθούν οι δυο τους και πάλι αντίπαλοι. Προς το παρόν ο Αιγύπτιος συνεχίζει τις προπονήσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά ακόμα δεν είναι βέβαιη η συμμετοχή του στην πρεμιέρα των “Φαραώ” την Παρασκευή με την Ουρουγουάη.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα