back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Τσάβι…άδειασε τον Λοπετέγκι και στήριξε τον Ρουμπιάλες

Διαβάστε επίσης

Ο Τσάβι άσκησε δριμύτατη κριτική στον Τζουλέν Λοπετέγκι για τον τρόπο που χειρίστηκε την πρόσληψή του από τη Ρεάλ και υπερασπίστηκε τον πρόεδρο την ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες, απομάκρυνε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζουλέν Λοπετέγκι και τον αντικατέστησε με τον Φερνάντο Ιέρο, δύο μόλις ημέρες πριν το πρώτο ματς της “φούρια ρόχα” στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η απόφαση αυτή δημιούργησε αρκετές αντιδράσεις. Ο πρώην μέσος όμως της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας, Τσάβι, άσκησε δριμύτατη κριτική στον Λοπετέγκι και υπερασπίστηκε τον Ρουμπιάλες για την απόφαση του. Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντο Ιέρο που αναλαμβάνει σε αυτήν την δύσκολη στιγμή το τιμόνι της Ισπανίας.

“Ο Ρουμπιάλες έκανε το σωστό”

Σχετική εικόνα

“Δεν ήταν η σωστή στιγμή να κάνει ο Λοπετέγκι, αυτό που έκανε. Ήταν βιαστικό, πρόωρο κι αχρείαστο. Ήταν έκπληξη για όλους μας, αλλά ο Ρουμπιάλες έλαβε τη σωστή απόφαση. Η ομοσπονδία πρέπει να είναι πάνω από τους ανθρώπους.

Δεν είμαι εγώ αυτός που θα μιλήσει για τη στάση της Ρεάλ, αλλά νομίζω ότι η ομοσπονδία αποφάσισε καλώς”, δήλωσε ο Τσάβι και στη συνέχεια μίλησε για τον Φερνάντο Ιέρο.

“Είναι προετοιμασμένος γι’ αυτό το πόστο. Μας βοήθησε πολύ το 2010, όταν χάσαμε στο πρώτο ματς από την Ελβετία”, τόνισε ο Τσάβι για τον νέο προπονητή της Ισπανίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα