back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μεγάλο φοβορί το Βέλγιο στο παιχνίδι με τον Παναμά

Διαβάστε επίσης

Το Βέλγιο για μία ακόμη φορά θεωρείται ένα από τα φαβορί να φτάσει μακριά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το πρώτο…χαμηλό εμπόδιο του Παναμά.

Το Βέλγιο ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για το Μουντιάλ με αντίπαλο τον πρωτάρη Παναμά στις 18:00-ΕΡΤ1 στο Σότσι, για τον έβδομο όμιλο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ έχει στη διάθεση του ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της διοργάνωσης. Τα προβλήματα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων» είναι οι τραυματίες, Τόμας Βερμάελεν και Βενσάν Κομπανί. Ο Μπογιάτα της Σέλτικ φαίνεται να κερδίζει τη θέση του τρίτου στόπερ, δίπλα στους Αλντερβάιρελντ και Βερτόνχεν.

Ο πρωτάρης Παναμάς

Στον αντίποδα, ο Παναμάς θα στερηθεί για όλη τη διοργάνωση τον εξτρέμ Αλμπέρτο Κιντέρο. Στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο, σίγουρα αποτελεί τον αδύναμο κρίκο του ομίλου. Η ομάδα του Παναμά έφτασε στα γήπεδα της Ρωσίας έχοντας αρνητικό συντελεστή τερμάτων (-1) και μόλις τρεις νίκες στα δέκα παιχνίδια του προκριματικού γύρου. Η πρόκριση στο Μουντιάλ έχει κυρηχθεί εθνική εορτή στη χώρα και σίγουρα ο στόχος της ομάδας είναι να μην μετατραπεί σε…σάκο του μπουξ στον 7ο όμιλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα