back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιράν-Ισπανία: Mε κοινό στόχο την πρόκριση στους «16»

Διαβάστε επίσης

Φτάνοντας στην 2η αγωνιστική του Β΄ομίλου ποιος θα πίστευε πως το Ιράν θα έπαιζε απέναντι στην Ισπανία για να σφραγίζει την πρόκρισή του στους “16” και οι Ίβηρες για την επιβίωση τους στο γκρουπ!

Το Ιράν παρότι στάθηκε τυχερό στη νίκη του απέναντι στο Μαρόκο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, έδειξε πως διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο που παίζει με πάθος. Με τους τρεις βαθμούς της πρεμιέρας, η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ, είναι στην κορυφή του δεύτερου ομίλου και βλέπει με αισιοδοξία την αποψινή αναμέτρηση με τους Ισπανούς στις 18:00-ΕΡΤ1 στο Καζάν.

Η Ισπανία παρότι έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, με θεαματικό ποδόσφαιρο, η ισοπαλία 3-3 με την Πορτογαλία και ο ένας βαθμός φαντάζει λίγος για τους Παγκόσμιους πρωταθλητές του 2010. Επιθετικά έδειξε αρκετές αρετές αλλά αμυντικά φαίνεται να…μπάζει. Τα τρία γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολλά για μία ομάδα που συνήθως είναι συμπαγής στα μετόπισθεν.

Θα προχωρήσει άραγε σε αλλαγές ο Φερνάντο Ιέρο; Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Ντάνιελ Καρβαχάλ θα είναι υγιής, για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ή αν τελικά ο Νάτσο Φερνάντες θα παραμείνει στο δεξί άκρο της άμυνας της Ισπανίας.

Παιχνίδι-πρόκληση για τους Ιρανούς

Στο Ιράν ο Κεϊρόζ θα πρέπει να σχεδιάζει εκ νέου την αμυντική του γραμμή, έχοντας νοκ-άουτ τον τραυματία Ρουζμπέχ Τσεσμί, σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, όπου η άμυνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο απέναντι στη γραμμή κρούσης των Ισπανών.

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο των Ασιατών είναι στα ύψη, καθώς είναι η μόνη ομάδα με τρεις βαθμούς στον όμιλο και αν καταφέρουν να μην ηττηθούν, θα έχουν βάλει τις βάσεις για μία μεγάλη πρόκριση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα