back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πορτογαλία-Μαρόκο:Για την πρόκριση οι Ίβηρες, για την επιβίωση οι Αφρικανοί

Διαβάστε επίσης

Με το παιχνίδι Πορτογαλία-Μαρόκο ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, με την ομάδα του Σάντος να ψάχνει τη νίκη για να κλειδώσει το εισιτήριο για τους «16» και τους Αφρικανούς να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα  για να μείνουν ζωντανοί στον όμιλο.

Λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία με την Ισπανία (3-3) και την εκπληκτική εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο και το χατ τρικ που πέτυχε, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει το Μαρόκο στη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου στις 15:00-ΕΡΤ 1, στο Λουζνίκι της Μόσχας.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα επιχειρήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να φτάσει πολύ κοντά στην πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης. Μπροστάρης σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι και πάλι ο CR7, αφού από τα πόδια του και τις εμπνεύσεις του περνάει όλο το παιχνίδι της Πορτογαλίας.

Για την επιβίωση το Μαρόκο

Το Μαρόκο από την άλλη, το οποίο είχε νικήσει τους Πορτογάλους στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο το 1986 στο Μεξικό, θα προσπαθήσει να επαναλάβει μία αντίστοιχη επιτυχία.

Μπορεί; Γιατί όχι. Το Μουντιάλ της Ρωσίας έχει ήδη τις εκπλήξεις του και η ομάδα του Μαρόκου θα προσπαθήσει να προσθέσει άλλη μία. Εξάλλου το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο για τους Αφρικανούς, εάν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα