back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δανία-Αυστραλία: Αναμέτρηση ανοιχτή σε όλα τα αποτελέσματα

Διαβάστε επίσης

Με την αναμέτρηση Δανία-Αυστραλία για τον 3ο όμιλο, ανοίγει το πρόγραμμα της Πέμπτης στο Παγκόσμιο Κύπελο. Ένα ματς το οποίο θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία, αλλά και της πρόκριση από το γκρουπ.

Δανία και Αυστραλία θα μονομαχήσουν στη «Σαμάρα Αρένα» για το τρίποντο της νίκης, προκειμένου οι πρώτοι να εξασφαλίσουν την πρόκριση και οι δεύτεροι να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της.

Η Δανία δεν ήταν καλύτερη αλλά πιο αποτελεσματική από το Περού στην πρεμιέρα της και πήρε τη νίκη. Αυτό που μετράει σε τέτοιες διοργανώσεις (Μουντιάλ) είναι το αποτέλεσμα και μόνον. Οι Δανοί σε μία φάση, έκαναν ένα γκολ.

Δεν κέρδισαν τις εντυπώσεις, αλλά έχουν το πάνω χέρι στον όμιλο μαζί με τους Γάλλους, με 3 βαθμούς. Τα εύσημα όμως πηγαίνουν στον Κάσπερ Σμάιχελ που κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Με νίκη στις 15:00-ΕΡΤ1, εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16», αλλά και η ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφική.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σμάιχελ – Λάρσεν, Κιάερ, Κρίστενσεν, Ντάλσγκραντ – Σένε, Ντιλέινι, Έρισκεν – Σίστο, Πόουλσεν, Γιόργκενσεν

Επικίνδυνοι οι Αυστραλοί

Για 4η διαδοχική φορά η Αυστραλία βρίσκεται σε τελική φάση Μουντιάλ και σίγουρα έχει σημειώσει βήματα προόδου. Στην πρεμιέρα κόντρα στη Γαλλία ήταν εξαιρετική, όμως η τύχη της γύρισε την πλάτη στο φινάλε, με αποτέλεσμα να δεχτεί την ήττα με 2-1. Με νίκη στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Δανία, θα μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Ο τεχνικού των “Καγκουρώ”, Φαν Μάρβαϊκ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και σιγουρα οι Αυστραλοί που δεν τα παρατάνε εύκολα, θα πουλήσουν πολύ ακριβά το…τομάρι τους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ράιαν – Μπέχιτς, Μίλιγκαν, Σέινσμπερι, Ρίνστον – Κρούζε, Μόι, Ρόγκιτς, Γέντινακ – Λέκι, Γιούριτς

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα