back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018: Ο Σμάιχελ κράτησε ζωντανή τη Δανία

Διαβάστε επίσης

Ο Σμάιχελ δέχθηκε γκολ μετά από 9,5 ώρες αλλά στο τέλος κράτησε με τις αποκρούσεις του το 1-1 της Δανίας κόντρα στην Αυστραλία.

Mε το αποτέλεσμα αυτό η Δανία έφτασε τους 4 βαθμούς και θέλει μία ισοπαλία απέναντι στη Γαλλία για να περάσει στις «16». Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης έμεινε και η Αυστραλία που χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα το Περού.

Οι Δανοί προηγήθηκαν στο 7΄με τον Έρικσεν. Τώρα ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει συμμετοχή σε 18 γκολ της εθνικής Δανίας στα τελευταία 15 τελευταία παιχνίδια του.

Η χαρά των Δανών όμως δεν κράτησε πολύ. Στο 37΄ο Λέκι πήρε την κεφαλιά μπροστά από τον Πόουλσεν, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Δανού επιθετικού και ο διαιτητής Αντόνιο Ματέου Λαόθ, μετά από υπόδειξη του VAR καταλόγισε πέναλτι.

Ο Γέντινακ, όπως είχε κάνει στην πρεμιέρα ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε σπάζοντας το σερί του Κάσπερ Σμάιχελ ο οποίος είχε 9,5 ώρες να δεχθεί γκολ.

Στο β΄ημίχρονο έγινε μάχη. Ευκαιρίες είχαν και οι δυο ομάδες για να πάρουν τη νίκη. Στο 88΄ο Σμάιχελ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Αρζάνι και έφερε την καρδιά των Δανών στον τόπο της.

Γήπεδο: Σαμάρα Αρένα

Δανία-Αυστραλία 1-1

Σκόρερ: 7΄ Έρικσεν- 37΄Γέντινακ

Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου Λαόθ (Ισπανία)

Κάρτες: Πόουλσεν (37΄), Σίστο (84΄)

Οι συνθέσεις:

ΔΑΝΙΑ (Αγκε Χαρέιντε): Σμάιχελ, Στρίγκερ Λάρσεν, Κιάερ, Κρίστενσεν, Ντάλσγκααρντ, Σένε, Ντιλέινι, Έρικσεν, Πόουλσεν (59΄ Μπρέιθγουεϊτ), Σίστο, Ν. Γιόργκενσεν (68΄ Κορνέλιους)

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Μπερτ Φαν Μάαρβικ): Ράιαν, Μπέχιτς, Μίλιγκαν, Σένσμπερι, Ρισντόν, Μούι, Γέντινακ, Ρόγκιτς (82΄ Ιρβάιν), Λέκι, Κρούζε (68΄ Αρζάνι), Ναμπούτ (75΄ λ.τρ. Γιούριτς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα