back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέα κόντρα Πολάκη – ΠΟΕΔΗΝ για τον Κιμ Γιονκ Ουν

Διαβάστε επίσης

Νέα καταγγελία για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος λίγο μετά τη συνάντηση του κ. Πολάκη με αντιπροσωπεία των νοσοκομειακών γιατρών και των νοσηλευτών για το θέμα του επικουρικού προσωπικού.

Όπως δήλωσε ο προέδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μ. Γιαννάκος, «ο κ. Πολάκης μας κούφανε όλους, μας είπε ότι εμείς δεν δεχόμαστε την εξουσία του ελεγκτικού συνεδρίου και των δικαστών (σ.σ. απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου ορίζει οτι θα πρέπει να αποχωρήσουν οι επικουρικοί από τα δημόσια νοσοκομεία). Στην Ελλάδα κουμάντο κάνει η Βουλή, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός. Μας είπε δηλαδή ότι δεν δέχεται τη διάκριση των εξουσιών. Θα πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και αν χρειαστεί ακόμη και η Βουλή θα υπογράψει τα εντάλματα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι».

Ο κ. Γιαννάκος πρόσθεσε ότι: «Μας είπε ο κ. Πολάκης ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος θα λειτουργήσει με συνθήκες Κιμ Γιονγκ Ουν, δηλαδή με συνθήκες Βορείου Κορέας». «Τι θα καταλύσει τη Δημοκρατία δηλαδή και το υπουργείο θα υπογράφει μόνο του για να πληρώνει τους εργαζόμενους;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μέσω του facebook αφού καταφέρεται εναντίον τηλεοπτικού σταθμού, δημοσιογράφος του οποίου τον ρώτησε μέσω sms αν ισχύουν αυτές οι δηλώσεις που μετέφερε ο κ. Γιαννακός, διέψευσε τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ. Ο κ. Πολάκης μετέφεε μάλιστα στην ιστοσελίδα του στο fb το διάλογο που είχε με τη δημοσιογράφο μέσω sms.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα