back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σερβία-Ελβετία:Στο κυνήγι της νίκης για την πρόκριση στους «16»

Διαβάστε επίσης

Σερβία και Ελβετία θα τεθούν αντιμέτωπες στο Καλίνινγκραντ στις 21:00-ΕΡΤ1, για τον πέμπτο όμιλο σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση και για τις δύο ομάδες.

Οι Σέρβοι μετά το τρίποντο επί της Κόστα Ρίκα, θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να προκριθούν στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου από σήμερα το βράδυ. Από την άλλη η Ελβετία μετά το 1-1 με την Βραζιλία, πιστεύουν στην πρόκριση και στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, με στόχο την παρουσία τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στην ομάδα της Σερβίας δεν αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς ο τραυματισμός του Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν είναι σοβαρός, ενώ αντίθετα αμφίβολος είναι για τους Ελβετούς ο Βαλόν Μπεχράμι. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τεθεί ποτέ στο παρελθόν αντιμέτωπες.

Πιθανές 11αδες:

Σερβία (Κρσταϊτς): Στόικοβιτς, Ιβάνοβιτς, Μιλένκοβιτς, Τόσιτς, Κολάροφ, Μάτιτς, Μιλιβόγεβιτς, Τάντιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κόστιτς, Μίτροβιτς.

Ελβετία (Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Σερ, Ακαντζί, Ροντρίγκες, Μπεχράμι, Τσάκα, Σακίρι, Τζεμαϊλί, Ζούμπερ, Σεφέροβιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα