back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βραζιλία-Κόστα Ρίκα: H «Σελεσάο» πρέπει να παίξει μπάλα

Διαβάστε επίσης

Η Βραζιλία μετά την ισοπαλία της στην πρεμιέρα με την Ελβετία, η «Σελεσάο» είναι υποχρεωμένη να κερδίσει, προκειμένου να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

Η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα στην Αγία Πετρούπολη στις 15:00-ΕΡΤ1, για τον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην πρεμιέρα της δεν έπεισε με την απόδοση της κι έμεινε στο 1-1 με την Ελβετία και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, θα την μπλέξει σε περιπέτειες. Ο Νεϊμάρ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, παρά τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Η Κόστα Ρίκα, μετά την ήττα από τη Σερβία, θα ψάξει τουλάχιστον για την ισοπαλία, προκειμένου να μείναι ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι δύο ομάδες έχουν παίξει δέκα φορές κατά το παρελθόν με τη Βραζιλία να μετρά εννιά νίκες και μια μόνο ήττα, το 1960 σε φιλικό ματς.

Οι πιθανές 11αδες

Βραζιλία:(4-1-4-1): Άλισον – Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο – Κασεμίρο – Γουΐλιαν, Παουλίνιο, Κουτίνιο, Νέιμαρ – Ζεσούς

Κόστα Ρίκα:(3-4-3): Νάβας – Ντουάρτε, Γκονζάλεζ, Ακόστα – Γκαμπόα, Μπόρζες, Γκούσμαν, Οβιέδο – Ουρένια, Ρουΐζ, Μπολάνιος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα