back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαφημίζει τον τουρισμό στην Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

Ο «Greek Freak» συνεργάζεται με το υπουργείο Τουρισμού, καθώς θα εμφανιστεί σε διαφημιστικό spot με στόχο την προσέλκυση τουριστών στην χώρα μας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία παρουσιάστηκε στο υπουργείο Τουρισμού από την αρμόδια υπουργό Έλενα Κουντουρά, παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ προβλήθηκε ταυτόχρονα και το σποτ σε γιγαντοοθόνη σε αίθουσα του 6ου ορόφου.

Με «αέρα» All Star παρουσιάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον ελληνικό τουρισμό σε Ευρώπη, Κίνα και ΗΠΑ για τη σεζόν του 2018.

Mε πρωτοβουλία της υπουργού Τουρισμού Ελένης Κουντουρά επετεύχθη η συμφωνία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς, για να εμφανιστεί σε spot του ελληνικού τουρισμού που καλεί το παγκόσμιο κοινό να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Η επίσημη πρώτη παρουσίαση του βίντεο έγινε από την υπουργό τουρισμού και το Γιάννη Αντεντοκούνμπο. Η προβολή και προώθηση του βίντεο θα γίνει με συντονισμένες ενέργειες, ξεκινώντας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υπουργείου και του ΕΟΤ και με όλα τα διαθέσιμα διαδικτυακά εργαλεία στις ξένες αγορές.

Η εθνική τουριστική πολιτική του υπουργείου τουρισμού υλοποιείται από το 2015  και έχει στόχο να καταστεί η Ελλάδα παγκοσμίως ελκυστικός προορισμός για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο, προβάλλοντας και προωθώντας τις αυθεντικές εμπειρίες διακοπών και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιφέρειας.

Ο ΕΟΤ ως εθνικός φορέας στην παγκόσμια τουριστική προώθηση και προβολή της Ελλάδας υλοποιεί ένα πολυεπίπεδο πρόγραμμα διαφήμισης στο εξωτερικό, όπου εντάσσεται και αυτό το βίντεο.

Με την μεγάλη αναγνωρισιμότητα και απήχηση που έχει ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του NBA, το βίντεο αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού διεθνώς.

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά είχε συναντηθεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και του είχε προτείνει να είναι πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού.

Το σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αντετοκούνμπο, όπως το δημοσίευσε ο Ελληνας άσος στον λογαριασμό του στο Instagram

https://www.instagram.com/p/Bkm_1KPF7wK/?taken-by=giannis_an34

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα