back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έσκασε η μεταγραφική βόμβα: Ο Λεμπρόν Τζέιμς στους Λέικερς

Διαβάστε επίσης

Το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού είναι γεγονός και έρχεται από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, καθώς ο Λεμπρόν Τζέιμς, αποχωρεί οριστικά από το Κλίβελαντ και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Λέικερς.

Ο Λεμπρόν, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στους Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς τις προηγούμενες μέρες είχε αποφασίσει να κάνει χρήση του opt-out και να μείνει ελεύθερος από τους Καβαλίερς.

Την είδηση της αποχώρησής του από το Κλίβελαντ, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Λεμπρόν Τζέιμς μέσω Instagram, λέγοντας ότι αυτή η πόλη θα είναι πάντα το σπίτι του.

Όπως έγινε γνωστό το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι τετραετούς διάρκειας με συνολικές απολαβές 154 εκατ. δολαρίων. Υπήρξαν κι άλλοι…μνηστήρες για την υπογραφή του. Πρώτοι φυσικά ήταν οι Καβς, οι Φιλαδέλφια 76ers, ακούστηκε και για ενδιαφέρον των Ουόριορς, αλλά οι τελικά οι Λέικερς είναι αυτοί που κέρδισαν τον παίκτη.

Οι Λέικερς ενισχύονται

Η μεταγραφή αυτή της ομάδας του Λος Άντζελες, θα σηματοδοτήσει την ενίσχυση των Λέικερς, αφού θεωρείται απίθανο ο Τζέιμς να είπε το «ναι» χωρίς να υπάρχουν εγγυήσεις ενίσχυσης της ομάδας. Αμέσως έγινε γνωστό πως ντύνεται «λιμνάνθρωπος»,  ο Καουάι Λέοναρντ, που ενημέρωσε τους Σαν Αντόνιο Σπερς ότι θέλει να φύγει για τους Λέικερς, επιλογή που προφανώς μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Τα στατιστικά του Λεμπρόν

Την περσινή σεζόν ο James είχε 27.5 πόντους με 60.3% στα δίποντα, 36.7% στα τρίποντα και 73.1% στις βολές, μαζί με 8.6 ριμπάουντ (career-high), 9.1 ασίστ (career-high), 1.4 κλεψίματα και 0.9 κοψίματα ανά 36.9 λεπτά συμμετοχής (πρώτος στο ΝΒΑ) σε 82 αγώνες. Ήταν η πρώτη χρονιά που δεν έχασε ματς! Σε 15 σεζόν καριέρας έχει 27.2 πόντους με 54.7% στα δίποντα, 34.4% στα τρίποντα και 73.9% στις βολές, μαζί με 7.4 ριμπάουντ, 7.2 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 0.8 κοψίματα ανά 38.8 λεπτά συμμετοχής σε σύνολο 1143 αγώνων κανονικών περιόδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα