back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σφοδρή αντιπαράθεση Σταύρου Κοντονή – Χαράς Κεφαλίδου

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή αντιπαράθεση στην Ολομέλεια της Βουλής είχαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής με την βουλευτή της ΔΗΣΥ Χαρά Κεφαλίδου.

Αντιλαμβάνομαι γιατί το Ποτάμι αποχώρησε από το Κίνημα Αλλαγής, γιατί το τελευταίο έχει υιοθετήσει μια ακροδεξιά για να μην πω φασίζουσα ρητορεία, είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, απαντώντας στις κατηγορίες που του απηύθυνε η βουλευτής της ΔΗΣΥ, ότι με τις αποφάσεις που λαμβάνει για την απονομή χάριτος σε καταδικασθέντες υποσκάπτει αθόρυβα και βουβά το σύστημα της Δικαιοσύνης.

Η κ. Κεφαλίδου κατηγόρησε επίσης τον υπουργό για καταχρηστική εφαρμογή του μέτρου αφήνοντας υπαινιγμούς, ότι προβαίνει σε αυτή την ενέργεια για ψηφοθηρικούς λόγους λέγοντας, ότι πολιτογραφείτε Έλληνες, διευκολύνετε εισαγόμενους, δημιουργείται νέο αίμα ψηφοφόρων.

«Θηλυκό Ιαβέρη» που κυνηγάει παιδιά 20 ετών που υπέπεσαν σε αστείο αδίκημα και πρέπει αυτό να στιγματίσει τη ζωή τους, αποκάλεσε την κ. Κεφαλίδου ο Σταύρος Κοντονής, με τον Βασίλη Κεγκέρογλου ακολούθως να του απαντά, ότι ο υπουργός δεν εισηγήθηκε παρόμοια χάρη για άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα