back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βέλγιο-Ιαπωνία:Φαβορί οι «Κόκκινοι διάβολοι», για την έκπληξη οι «Σαμουράι»

Διαβάστε επίσης

Στο Ροστόφ το Βέλγιο με τον τίτλο του φαβορί αντιμετωπίζει την Ιαπωνία στις 21:00-ΕΡΤ1, για μια θέση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Μουντιάλ της Ρωσίας μας έχει επιφυλάξει αρκετές εκπλήξεις, αλλά στην περίπτωση της αναμέτρησης Βέλγιο-Ιαπωνία, η κατάσταση μάλλον είναι ξεκάθαρη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» εντυπωσιάζουν στα γήπεδα της Ρωσίας και απόψε το βράδυ, αναμένεται να το επιβεβαιώσουν εκ νέου στην αναμέτρηση με την Ιαπωνία για τους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης. Εκτος κι αν οι «Σαμουράι» έχουν διαφορετική άποψη.

Παίζει ο Λουκάκου

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει δημιουργήσει μία ζεστή «ποδοσφαιρική οικογένεια» και αυτό αποδείχθηκε στον πανηγυρισμό του Λουκάκου από τον πάγκο, στο γκολ του Γιανουζάι στο ματς με την Αγγλία.

Οι Βέλγοι διαθέτουν -μαζί με τους Γάλλους και τους Κροάτες- τα πιό ποιοτικά ρόστερ στο Μουντιάλ, και είναι στην καλή τους μέρα μπορούν να διαλύσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, κάτι που έχει συμβεί μέχρι τώρα. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα έχει στη διάθεση του και τον Λουκάκου που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά και τον Βενσάν Κομπανί.

Της αμύνης τα παιδιά για τους Ιάπωνες

Όσον αφορά στους Ιάπωνες, που προκρίθηκαν αλλάζοντας πασούλες μεταξύ τους και με τους Πολωνούς στην τελευταία ανεμέτρηση του ομίλου, αποκλείοντας την πολύ καλή ομάδα της Σενεγάλης στις κίτρινες κάρτες.

Ο Ακίρα Νασίνο προτιμά το 4-2-3-1, ο Σίντζι Οκαζάκι είναι αμφίβολος για τους Ιάπωνες που θεωρείται βέβαιο πως θα παραταχθούν με αμυντικό προσανατολισμό και θα επιχειρήσουν να κάνουν την έκπληξη, μέσω των αντεπιθέσεων τους.

Οι πιθανές 11αδες:

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάϊρελντ, Μπογιατά, Βερτόνγκεν, Καράσκο, Μενιέ, Βίτσελ, Ντε Μπρόϊνε, Αζάρ, Μέρτενς, Λουκάκου.

ΙΑΠΩΝΙΑ (Ακίρα Νισίνο): Καβασίμα, Ναγκατόμο, Σότζι, Γιοσίντα, Χ. Σακάι, Σιμπασάκι, Χαραγκούτσι, Καγκάβα, Χασέμπε, Ινούϊ, Οσάκο.

Διαιτητής: Μαλάνγκ Ντιεντού (Σενεγάλη)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα