back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βραζιλία-Μεξικό:Το ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής

Διαβάστε επίσης

Με την αναμέτρηση Βραζιλία-Μεξικό, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 17:00-ΕΡΤ1 στην Σαμάρα, συνεχίζεται η «φάση των 16» του Μουντιάλ.

Το ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Από τη μία η Βραζιλία καλείται να επιβεβαιώσει για ένα ακόμη Μουντιάλ, τον τίτλο του φαβορί και από την άλλη το Μεξικό να αποδείξει πως δίκαινα βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες του τουρνουά.

Χωρίς Μαρσέλο

Η Βραζιλία από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιώνει την εικόνα της παίζοντας κατά διαστήματα ικανοποιητικό ποδόσφαιρο. Ο Τίτε δεν πρόκειται να αλάξει το 4-3-3 και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει εάν ο Μαρσέλο θα τεθεί στην διάθεση του ή εάν θα ξεκινήσει στην 11αδα ο Λουϊς Φιλίπε. Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως λένε πως δεν θα παίξει από την αρχή, καθώς στη Βραζιλία δεν θέλουν να επιδεινώσουν το πρόβλημα στη μέση του.

Ο Νεϊμάρ θα είναι και πάλι ηγέτης στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και ο Κουτίνιο ο οργανωτής του παιχνιδιού της «Σελεσάο». Γουίλιαν, Κασεμίρο και Παουλίνιο θα είναι δίπλα του για να ελέγχουν την μεσαία γραμμή, ενώ όλοι περιμένουν ένα καλό παιχνίδι από τον Ζεσούς.

Αμυντική προσήλωση

Στο Μεξικό, ο Χουάν Κάρλος Οσόριο,  που δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μορένο, θα επιλέξει και πάλι το 4-2-3-1 με τον Τσιτσαρίτο στην κορυφή και τους Λοθάνο, Βέλα, Λαγιούν και Γκουαρδάδο στην μεσαία γραμμή, να επιχειρούν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα.

Ο Οτσόα κάτω από τα δοκάρια δίνει σιγουριά στους συμπαίκτες του, οι οποίοι θα πρέπει να ξεπεράσουν το σοκ από την ήττα 3-0 που γνώρισαν με «κάτω τα χέρια» από την Σουηδία, ασχέτως εάν δεν αποδείχθηκε καταδικαστική και να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο αμυντικό κομάτι, γιατί η Βραζιλία δεν αστειεύεται.

Οι πιθανές 11αδες:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τιτέ): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο (Φιλίπε Λουίς), Κασεμίρο, Παουλίνιο, Γουίλιαν, Κουτίνιο, Νεϊμάρ, Ζεσούς.

ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Γκαγιάρδο, Αγιάλα, Σαλσέδο, Αλβαρες, Γκουαρδάδο, Ερέρα, Λαγιούν, Λοθάνο, Βέλα, Ερνάντες.

Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα