back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Moυντιάλ 2018: Πρόκριση με ανατροπή για το Βέλγιο

Διαβάστε επίσης

Ως τώρα μόνο η Γερμανία είχε γυρίσει νοκ άουτ ματς από το 0-2 σε Μουντιάλ, κόντρα στην Αγγλία το 1970  και πριν από λίγο τα κατάφερε και το Βέλγιο που έχανε 0-2 από την Κορέα και κέρδισε στις καθυστερήσεις 3-2. Θα παίξει πλέον με τη Βραζιλία στους προημιτελικούς, στις 6 Ιουλίου.

Απίστευτα πράγματα στο Ροστόφ, με την Ιαπωνία να προηγείται 2-0 και το Βέλγιο να κάνει επική ανατροπή και να παίρνει την πρόκριση (3-2) στην εκπνοή του αγώνα!

Όσοι παρακολούθησαν το πρώτο ημίχρονο του Βέλγιο – Ιαπωνία και έκλεισαν την τηλεόραση λόγω… πλήξης έχασαν το πιθανότατα καλύτερο ημίχρονο μέχρι στιγμή στο Μουντιάλ. Τέσσερα γκολ. Ωραίος ρυθμός. Εναλλαγή συναισθημάτων. Μια Ιαπωνία να αγγίζει το θαύμα και να το χάνει μέσα από τα χέρια του

Γήπεδο: Ροστόφ Αρένα (Ροστόφ)

ΒΕΛΓΙΟ-ΙΑΠΩΝΙΑ 2-2

Σκόρερ: 48′ Χαραγκούτσι, 52′ Ινούι – 69′ Φερτόνγκεν, 74′ Φελαϊνί, 90’+4′ Τσαντλί

Διαιτητής: Μαλάνγκ Ντιεντιού (Σενεγάλη)

Κίτρινες κάρτες: Σιμπασάκι

Κόκκινες κάρτες: –

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεζ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Φερτόνγκεν, Ντε Μπρούιν, Βίτσελ, Μενιέ, Καράσκο (65′ Φελαϊνί), Μέρτενς (65′ Τσαντλί), Αζάρ, Λουκάκου.

ΙΑΠΩΝΙΑ (Ακίρα Νισίνο): Καβασίμα, Ναγκατόμο, Σότζι, Γιοσίντα, Σακάι, Σιμπασάκι (81′ Χόντα), Χασέμπε, Ινούι, Χαραγκούτσι (81′ Γιαμαγκούτσι), Καγκάβα, Οσάκο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα