back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σουηδία-Ελβετία:«Ευρωπαϊκό» ντέρμπι για μία θέση στους «8»

Διαβάστε επίσης

Σουηδία και Ελβετία θα έχουν απόψε τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στους «8» του Μουντιάλ στην μεταξύ τους αναμέτρηση στην Αγία Πετρούπολη στις 17:00-ΕΡΤ1.

Στο… ευρωπαϊκό ντέρμπι του σημερινού προγράμματος Σουηδία και Ελβετία θα μονομαχήσουν για ένα εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά, με τα προγνωστικά να είναι ανοιχτά και για τις δύο ομάδες. Εξάλλου με όσα έχουν γίνει στο Μουντιάλ ποιός τολμάει να δώσει φαβορί;

Έτοιμοι και για πέναλτι η Σουηδία

Για τη Σουηδία δεν θα αγωνιστεί ο Λάρσον ο οποίος είναι τιμωρημένος, με τη θέση του πιθανότατα να πηγαίνει στον Σβένσον. Την ίδια στιγμή, ο Γκράνκβιστ επέλεξε να αγωνιστεί παρά του γεγονός ότι η σύζυγός του γέννησε προ ημερών. Ο Γιάνε Άντερσον δήλωσε πως οι παίκτες του θα είναι προετοιμασμένοι ακόμα και για την περίπτωση που το ματς θα κριθεί στα πέναλτι.

Θα ψάξει τα κενά στην άμυνα της Σουηδίας

Για την Ελβετία απόντες θα είναι ο Σερ και ο Λιχτστάινερ οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Οι Τζουρού και Λανγκ  αναμένεται να τους αντικαταστήσουν. «Οι επιδόσεις μας δεν είναι τυχαίες, έχουμε παλέψει πολύ για να τις πετύχουμε τους τελευταίους μήνες», δήλωσε ο Πέτκοβιτς για την ομάδα του και για το 17-7-1 στα 25 πιο πρόσφατα παιχνίδια, συμπληρώνοντας για το αποψινό παιχνίδι πως: «Πρέπει να βρούμε τα κενά στην άμυνα της Σουηδίας».

Οι πιθανές 11αδες

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Σβένσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Μπεργκ, Τοϊβόνεν.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Λανγκ, Τζουρού, Ακάνζι, Ροντρίγκες, Τσάκα, Μπεχράμι, Τζεμαϊλί, Εμπολό, Σακίρι, Γκαβράνοβιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα